Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce asortez la fusta roz?

Recommended Posts

Dragele mele,

Sunt intr-o criza crunta de inspiratie si imaginatie. Am o nunta-receptie in weekendul asta si mi s-a pus pata pe fusta asta din garderoba proprie. E o fusta roz cu volane foarte reusite lateral si spate, in fata e un pic mai scurta decat in spate. Am gasit o singura pereche de papuci care se asorteaza cu ea. Acuma intrebarea de 10 puncte este ce top pot purta. Ma intreb cum ar merge un contrast roz-negru, sa-mi iau colanti opaci negri si o bluza neagra, eventual cotrobaiesc dupa ceva fucsia drept colier. Am un inel din margele Swarowski fucsia foarte frumos, asa ca acesoriile le-as avea.

Orice sfat este binevenit si asteptat cu mare interes.

Mai jos pozele:

http://thumb5.webshots.net/t/59/159/4/22/99/2759422990063149505mBJWon_th.jpg

http://thumb5.webshots.net/t/58/158/4/14/57/2040414570063149505vUfqIF_th.jpg

http://thumb5.webshots.net/t/59/759/1/55/9/2315155090063149505mVywfX_th.jpg

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Fara suparare, dar pantofii aia nu se asorteaza nici de frica.Poate nu sunt culorile reale, dar fusta pare un roz piersiciu, iar balerinii bat in trandafiriu, si nuanta e mult prea puternica pentru a forta o asociere cu colanti. Unde mai pui ca nici una nici alta nu prea dau bine la o nunta-receptie.Conteaza si varsta ta. Pana la 18-20 ani poate ar merge.

Iertare pentru lungimea linkurilor, nu stiu sa pun text, astfel incat sa nu apara carnatul ala.

Culoarea papucilor este fucsia, fusta chiar este roz-trandafiriu, dar poza e facuta fara flash si poate culoarea e alterata, am 28 de ani si receptia este in miezul zilei [:D]. Am vrut sa adaug ca nu e musai sa port papucii aia, este insa tot ce am gasit prin casa in gama fucsia-roz. Pentru contrastul roz-negru m-am gandit sa port o pereche de pantofi negri pe care ii am de altfel, cu un pic de toc si un pic de lac, asta e rezerva mea, ca nu stiu daca ar merge. Fiind in toiul zilei nu-mi pare potrivit sa ma imbrac in negru total, iar paietele si alte sclipiciuri sunt excluse.

Of, grea treaba, nu vreau sa ma imbrac in pantaloni, m-am gandit ca ar putea merge fusta aia, dar daca ziceti ca prea Barbie ma razgandesc [:o)]

Nu te crampona de nuante fucsia, mai bine incearca altceva. Mie fustita nu mi se pare deloc potrivita pt. sezonul rece, si nici pantoful. Chiar si ziua trebuie sa ai o tinuta mai de ocazie, mai ales la 28 de ani. Nici fusta nici pantoful nu sunt de ocazie. Incearca un deux- pieces, cu o ghetuta inalta, si mai ales incearca sa eviti culorile pastelate, iarna nu pica bine decat pe un material grosut, gen boucle, stofa din lana subtire etc.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Merci de pareri, fetelor. Aveti dreptate, mi-a luat-o starea sufleteasca inaintea ratiunii, e prea Barbie fusta pentru ocazia asta. Am sa optez pentru eterna fusta neagra cu nu-stiu-ce drept bluza si mai vad eu. Cred ca-mi pun totusi penele pe cap [:D].

Pantofii imi plac mult, dar eu ii vad rosii in poza ... cu toate ca nu i-as combina cu fusta respectiva. In plus, balerinii sunt o idee mai sport, ar merge cu niste pantaloni trei sferturi, eventual blugi :D si un top de culoare cu balerinii, fucsia, daca zici tu, adik un roz mai aprins, nu? Sau o rochie neagra scurta cu balerinii si niste margele mari si fucsia, no? :D

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Scarmanus, incearca un top maro ciocolata mai festiv (este mai putin sobru si mai soft decit eternul negru) cu un pantof maro asortat.

Sau poate o bluza vernil - am vazut ca se poarta anul asta dar nu-mi dau seama de nuanta fustei tale.

Sivi - mami de doua printzeseid="purple">

Shirly [flo] (12.09.1999) & Danielle [flo] (27.03.2003)

( poze mai vechi si mai noi )id="size1">id="Comic Sans MS">

Daca stilul tau in general este mai sport, poti folosi fusta, dar nu in combinatie cu negru. Poti incerca o maleta gri, usor ridicata pe gat, cu un bolero gri, si bijuterii in nuanta fustei, sau alte genuri de bluzite pe nuante de olive (merge super cu roz, am un set de bijuterii si am incercat combinatia si la haine, stil clasic), sau , cum a mai propus cineva foarte bine, o nuanta de maro. E o combinatie sofisticata, daca nimeresti nuantele e beton! Dar neaparat un pic de toculet!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...