laurabb Publicat Ianuarie 5, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 5, 2007 cum se pastreaza cel mai bine lamaile,stie cineva? am cred 4 kg,si nu stiu cum sa fac sa le pastrez... multam de sfaturi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Ianuarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 Razi coaja de lamaie si o pui intr-un borcan cu zahar pentru ca s-o pui altadata la prajituri. Iar lamaile cheloase le pui in apa cu sare asa cum sunt. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat Ianuarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 Laura, tin minte ca mama mea dadea lamiile prin masina de tocat, cu tot cu coaja (dar fara simburi), si amesteca in proportie de 1 : 1 cu zahar. Iesea ca un fel de dulceata de lamiie, un pic amaruie, e adevarat, din cauza cojii albe, dar noua ne placea si asa. Borcanele cu dulceata asta se pastrau perfect in frigider, timp de citeva luni. Mama o folosea la checuri, creme, prajituri, care capatau o aroma super. Si acum, aroma de lamiie in prajituri imi aminteste de copilarie. ------------------ Numai bine, Natalia si Vlad Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurabb Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 va multumesc la amandoua pt sfaturi! Cristina,in apa cu sare si apoi trebuie tinute la frigider? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurabb Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 nu devin sarate apoi? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 Nu se tin in frigider si nici nu devin sarate. Lamaia, asa intreaga cum e se pune in apa sarata. Adica, imbracata doar in coaja alba ce-a ramas dupa razuiala. In felul asta se pastreaza zemoasa si proaspata o vreme destul de indelungata. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
columbiana Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 eu le pastrez in congelator; le dezghet in apa fierbinte sau la microunde, sunt ca proaspete. sa o ajutam pe Emma http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona J Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 Eu le tin in frigider, dar n-am avut asa multe. Citeva saptamini sint ok. The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 Pune-le in blender cu zahar sau miere, stoarce-le, apoi bea chestia care rezulta. E super buna si energizanta. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona J Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 Cum le pui in blender si apoi le storci? The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.