Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

conservarea lamailor?


laurabb

Recommended Posts

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Laura, tin minte ca mama mea dadea lamiile prin masina de tocat, cu tot cu coaja (dar fara simburi), si amesteca in proportie de 1 : 1 cu zahar. Iesea ca un fel de dulceata de lamiie, un pic amaruie, e adevarat, din cauza cojii albe, dar noua ne placea si asa. Borcanele cu dulceata asta se pastrau perfect in frigider, timp de citeva luni. Mama o folosea la checuri, creme, prajituri, care capatau o aroma super. Si acum, aroma de lamiie in prajituri imi aminteste de copilarie. [:)]

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu se tin in frigider si nici nu devin sarate.

 

Lamaia, asa intreaga cum e se pune in apa sarata. Adica, imbracata doar in coaja alba ce-a ramas dupa razuiala. In felul asta se pastreaza zemoasa si proaspata o vreme destul de indelungata.

 

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

 

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pune-le in blender cu zahar sau miere, stoarce-le, apoi bea chestia care rezulta. E super buna si energizanta.

 

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

 

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...