Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

teaumatisme, cazaturi

Recommended Posts

Acum aproape doua luni, Rares(5anisori si 3lunite) a cazut de la inaltimea lui si s-a lovit la timpla stanga.Imediat a inceput sa planga, nu si-a pierdut cunostinta,dar la vreo 10 minute a avut ameteli.Am plecat spre medicul de familie si Rares a inceput sa acuze dureri de cap, apoi in cabinet a vomitat de vreo doua ori.Ne-a dat trimitere catre Gr. Alexandrescu si am plecat imediat. In masina a devenit somnolent, a dormit tot drumul, si a mai vomitat de vreo 3 ori.Am facut radiografie si tomografie dupa interpretarea carora medicul a spus ca nu se vede nimic anormal.In acea noapte am ramas in spital sub observatie si i-au pus perfuzii cu antiinflamator. A doua zi ne-am externat pt. ca peste noapte totul a decurs normal.De atunci nu s-a intamplat nimic deosebit, Rares s-a comportat absolut normal, insa mie mi-e tare teama de urmari ce ar putea decurge din aceasta cazatura, tinand cont de faptul ca am avut cam toate simptomele urate de care se teme toata lumea.As vrea mai multe informatii in legatura cu reactiile in timp la traumatisme cranio-cerebrale.De asemenea ma intreb daca ar trebui sa repetam tomografia la un anumit interval de timp cu toate ca mi-e teama ca il iradiaza.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Dani, si multa sanatate!

Bia mea (are 2 ani jumate) a cazut de la inaltimea ei si a dat cu capul de parchet. A vomat imediat de 4 ori intr-o ora.

Am fost cu ea la urgente, nu i-a facut film decat s-a uitat la ea chirurgul si a zis sa o tinem sub observatie 3 saptamani.

Simptomele sub observatie intr-adevar erau cele enumerate de tine mai sus. Dar a doua zi am fost la neurolog cu ea si mi-a zis din starea generala fara sa ii mai faca ceva, ca ccopilul nu are nimic!

Am incercat sa ii tot spun ca vomase de 4 ori intr-o ora in prima zi, a zis ca nu il interteseaza prima zi! ci urmatoarele, a doua si celelalte. Deci daca baietelul tau a facut investigatii si au zis ca nu are nimic si a primit si medicatie prin perfuzie, eu zic ca poti sta linistita ca totul e in regula. Urmareste-l tri saptamani si daca intervine ceva in acest timp, vomeaza fara motiv, dar fara sa ii fie rau si in jet, atunci mergi cu el la doctor, dar nu cred sa fie cazul.

Sananatate multa!

Marcela si Bianca cea cuminte (05.07.2004)

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...