Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

facultate si jobu de dupa

Recommended Posts

Tie ce ti-ar placea sa faci ca si activitate profesionala? Ca sef, nu te faci, cum spun si fetele, ajungi sef dupa multi ani de munca si dupa ce dovedesti mult timp ca detii bune aptitudini manageriale.

Eu ma refer la domeniul de activitate cand te intreb ce ti-ar placea sa lucrezi.

Din proprie experienta, eu stiu ca la varsta ta nu esit suficient de dezvoltata personal incat sa decizi ce domeniu de activitate sa alegi, poti face doar ceva aprecieri orientative, pana termini studiile se vor schimba multe, si la tine si in societate.

Eu am studiat ce mi-a placut mie personal la momentul ala, si profesional vorbind acum am alte oportunitati decat atunci, si mai multe si mai vaste. Si nu am regretat niciodata specializarile alese

(Teologie si Asistenta Sociala). Oricum, daca nu te va multumi paleta de joburi te vei putea reorienta prin studii postuniversitare sau alta facultate in caz ca iti vei schimba preferintele. Esti tanara, ai toata viata inainte.[cool]

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

va multumesc pentru timpul acordat raspunsurilor nu am rapsuns mai devreme pentru ca am fost pe fuga.

ankalaura nu am zis k am CAE ca sa ma laud doar il dadeam exemplu si totusi ca sa treci acest examen nu e chiar asa de usor.

marilena nu stiu inca ce mi-as dori am dat asa in linii mari ce ar trebui sa"contina"jobu pentru mine.desi sunt convinsa k nu o sa intrunesca toate dorintele mele si sa ajung undeva sus trebuie munca si poate un dram de noroc.inca pun lucrurile in balanta.

va multumesc inca odata si va mai astept cu sugestii pareri.[floare3]

deya

Distribuie pe alte site-uri

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...