Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ma ajuta cineva?

Recommended Posts

La multi ani tuturor!

Am o mare rugaminte,daca ma poate ajuta cineva din bucuresti.

Vreau sa cumpar un patut de la barza,neparat de la ei ca si la fetita am la fel si nu resesc sa l aduc la iasi.

Am incercat la fan curier si nu stiu daca am dat eu peste cineva mai [bang] sau nu mai fac chestii de astea,dar nu au vrut sa se duca sa ia patutul si sa l aduca si sa trimita banii ramburs,sau invers sa ia banii si sa aduca patul...Eu acum 2 ani cand am luat patul cu ei l-am adus dar au sunat cei de la firma si l-au trimis cu fan dar acum nici cei de la magazin nu mai vor, ca au avut probleme cu cineva din iasi.....

am sunat la cargus si numai pe plicul cu bani de trimis i-mi iau aprox un milion...cu tot cu pat inca 700...parca, e f scump....

si nu mai stiu cum sa procedez...

ar fi,sa l puna cineva din bucuresti la autocarele de iasi...ar trebui sa gasesc pe cineva si sa accepte autocarele,presupunand ca accepta cei de la autocar,ar trebui sa gasesc pe cineva destul de amabil sa l i-a si sa l puna la autocar...

apoi ar mai fi sa fie cineva care oricum merge bucuresti-iasi si il poate aduce,

si ar mai fi daca este vreo firma de curierat ,dar la preturi mai omenesti...

eu am luat de o prietena din state ceva jucarii pt copil si am dat in jur de 140 $ de acolo transport pt 50 kg....si aici vor aprox 80$ e jalnic....

de aceea am postat aici poate gasesc pe cineva care ma poate ajuta.

si inca ceva nu accepta sa le pun banii in cont si apoi sa trimita patul ca sa nu mai platesc si trimisul banilor...

nu stiu ce se intampla...acum 2 ani a fost f simplu,am dat 600 mii lei vechi cu fan curier...inteleg sa s-au scumpit..ca se schimba cate ceva dar nici chiar asa....in loc sa mearga totul mai usor ca toti au interes ca si primesc banii nu?unii pe pat ,alti pe transport,merge mai greu.Ca la noi la nimeni!

va multumesc anticipat!

daca nu e locul aici pt acest subiect va rog sa l mutati unde trebuie,ca eu nu am stiut unde in alta parte sa l postez...

o zi buna!

Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)

poze noi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ai incercat la prioripost sau la coletarie anuntata? Este mai iefin, si nu se rataceste pachetul. Trebuie insa sa cunosti dimensiunile pachetului, pentru ca orice curier are limite de volum, precum si tarife speciale pentru situatii de-astea. Oricum, te-ar costa mult mai putin decat la alti curieri.

Daca vrei mai rapid, ai mai putea incerca cu Nemo (vezi ca au si site). 50 de kg ar costa insa aproape ca si la Fan curier.

Ai mai avea varianta de a plati anticipat, inclusiv costurile de expediere. Nu vad de ce v-ati gandit la a trimite bani cu plicul... Sa iti faca ei o proforma, si sa o platesti la banca. Asta nu te costa nimic in plus.

Altfel, cred ca ai iesi mai ieftin sa vii la Bucuresti sa iei patutul singura...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Eliza

din pacate eu nu te pot ajuta insa iti recomand www.babydesign.ro Stiu ca ai mentionat ca vrei neaparat patut de la barza, dar nu strica sa arunci un ochi si aici, au o oferta foarte diversificata iar calitatea este exceptionala.Eu nu am avut nimic de reprosat.

P.S. De la toate camerele pentru bebelusi ce le au expuse se poate comanda numai patul.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...