roxanal Publicat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 6, 2007 Buna fetelor, are cineva cunostinte, de la ce varsta putem da la kopilashi soia? dar usturoi? multumesc..id="blue"> Roxana Lilea,mama de 2 ori :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qamar Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 quote:Initial creeata de roxanalBuna fetelor, are cineva cunostinte, de la ce varsta putem da la kopilashi soia? dar usturoi? multumesc..id="blue">Roxana Lilea,mama de 2 ori :)id="quote">id="quote">salutareeu usturoi ii pun in supa/piure de pe la 6 luni...nu mult, asa putin de gust..la inceput nu i-l pasam cu celelalte, dar de pe la 8 luni e nelipsit in piureuri..soia ma intereseaza si pe mine de la ce varsta...ca sotu e vegetarian si la noi se gateste mult soia[:D}Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)[cit]id="Comic Sans MS">id="size1">Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">Pe unde ne mai plimbamid="size1">id="Georgia"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona2006 Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 Tofu se poate da dupa 7 luni, amestecat cu piureul de legume iar boabe de soia ( in engleza edamame) desi nu stiu daca se gasesc in Romania tot cam in jurul aceleasi virste - fierte, decojite si facute piure. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samurai-lady Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 Eu i-am dat tofu de la 6 luni.In pireul de legume sau in orez,deh noi suntem mai orezari[japan].Sau poti pune in supica de legume si apoi o zdrobesti.Pofta buna. id="size3"> Samurai-lady [gravi]10 weeks[majoreta] si bb Ken 4 ani[pup]id="red">id="Comic Sans MS"> Pagina personala DC[dc] Web-poze Kenutz[asia] Cum a venit pe lume Samurash bebe[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 usturoi: pediatra mi-a spus ca dupa un anisor. Soia: nu o sa-i dau deloc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona2006 Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 quote:Originally posted by Darria Soia: nu o sa-i dau deloc. id="quote">id="quote"> DE CE ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 Ramona: soia este un aliment complex dar din pacate in Romania se gaseste doar modificata genetic. Am consumat soia pana am aflat, de atunci am renuntat la ea. As vrea sa-i pot da copilasului meu produse din soia dar sa fie sanatoase. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qamar Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 quote:Originally posted by DarriaRamona: soia este un aliment complex dar din pacate in Romania se gaseste doar modificata genetic. Am consumat soia pana am aflat, de atunci am renuntat la ea. As vrea sa-i pot da copilasului meu produse din soia dar sa fie sanatoase.id="quote">id="quote">Darria, eu am gasit semipreparate din soia (deci pentru oameni mari, nu pentru bebe) pe care era garantia ca nu sunt modificate genetic...ma gandeam ca trebuie sa existe si natur nemodificata....Nu exista???...Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)[cit]id="Comic Sans MS">id="size1">Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">Pe unde ne mai plimbamid="size1">id="Georgia"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 Noe: nu te contrazic, e posibil sa fie adevarat ce scrie pe eticheta. Nu cred ce scrie pe o eticheta atata timp cat se spune ca in Rom. nu exista soia sanatoasa ci doar modificata. Nu vad de ce nu ar fi adevarat fiindca nu se face antireclama la un produs al unei firme ci la o leguma. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanal Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 da, ma rog, cu usturoi si eu i-am mai dat cate ceva, dar soia...am gasit si noi soia granule sau mai mari pe care scria nemofificata genetic...sa nu cred asta? sa nu fie asa?id="blue"> Roxana Lilea,mama de 2 ori :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.