new Publicat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 6, 2007 Dragele mele, mai intai de toate, va urez un an nou plin de impliniri si dragoste! Si acum va rog sa ma ajutati intr-o problema fierbinte... Dupa o experienta neplacuta la coafor a rezultat o culoare incredibil de urata, cu suvite negre... care din subtuirele si cateva... au devenit late si multe.. multe... Si mie nu imi sta bine cu negru deloc.. Cum scoatem negrul din par? Stie cineva o solutie (in afara de tuns nr1 [V] ) Am cercetat nitel pe net si am aflat ca Loreal Color Zap sau Loreal Effasol Color Remover ar functiona dar nu stiu de unde sa le iau... Cine ma poate ajuta? Please!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 Tu ce culoare ai dori sa rezulte?Ar fi simplu sa existe ceva care sa te ajute fara sa-l arda.Cred ca o solutie ar fi decolorarea si apoi vopsitul .Eu m-am facut roscat si acum regret.Vreau blonda dar ma tem ca ar prinde aiurea si in plus nu mai am atit de mult cit pentru decolorat si vopsit. Eu n-am fost la coafor sa intreb,numai am presupus. Poate intra cineva sa ne impartaseasca din experienta! dulcetica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
new Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 Aceste doua produse de care am mentionat mai sus curata vopseaua de par si se poate apoi aplica o alta vopsea... dar, asa cum v-am zis, nu stiu de unde sa le iau... Poate fetele care lociesc in alta tara au folosit deja aceste produse.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exotic Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 Mergi la coafor si intreaba daca au produsele respective poate nu se gasesc in comert ,se poate face comanda asta daca cunosti pe cineva la coafor,si mie mi s-a intamplat la fel suvite negre majoritatea si eu le cerusem altceva dar a doua zi am mers inapoi si m-au facut gratuit apropiat de cerinta mea ,m-au decolorat cred ,s-a ars un pic dar aratam mult mai bine.Mergi la un coafor si intreaba-i direct ce ai putea face in cazul asta,spune-le ca nu ai bani sa te mai faci la coafor si daca ar putea sa iti dea un sfat ceva,un nume ,orice sa te ajute .Exista cu siguranta in saloane produsul care scoate vopseaua neagra asta sursa sigura si nu ti-l arde ,am eu o coafeza doar ca eu acum sunt in japan si nu am cum sa dau de ea. lidia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 Pai si prpodusele respective fac un fel de decapage, deci trebuie sa mergi musai la un salon ca acolo au solutii de acest gen. Cred ca sunt profesoinale de aceea nu le gasesti in comert.id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [*][*][*] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2007 Vopsit cu blond peste roscat ce rezulta?A incercat cineva?Stiu ca vopseaua contine decolorant 6%. dulcetica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache Postat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2007 eu am patit-o ca eram bruneta de multa vreme si ma plictisisem, am aplicat roshcat si aratam apoi ca un curcubeu,ca evident nu a prins pe negru,doar pe parul natural de la radacina si tot nu m-am lasat, ca vroiam sa schim, dar singura solutie a fost sa merg la coafor nu stiu ce au folosit, dar nu a ars parul, si a aplicat de 2 ori(nu iesise de tot din prima), rezultatul a fost super, era un shaten dragutz de tot, si peste cateva saptamani se poate pune si voseaua care vrei in comert am cauta si eu , dar cred ca e vorba de produse profesionale pt saloane si nu se comercializeaza in magazinele normale merita sa mergi la salon, ca nu e usor de nimerit concentratia, cantitatea... succes anca edit:dulcetzica, cred ca iese culoarea morcovului[:D], ca blondul nu prinde bine fara decolorare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
country girl Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 Negrul il poti scoate numai la salon cu produse profesionale. Dupa care se revopseste parul intr-o culoare mai deschisa de shaten, blond in nici un caz din prima. Eu mi-am "spalat" culoarea veche, foarte inchisa mai ales spre varfuri, la salon dupa care mi-am vopsit parul in saten cu irizari aurii. Dulcetzica: bolnd peste roskat iese morcoviu id="orange">(din experienta proprie). Ina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.