Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Recommended Posts

• Răspunsuri 301
  • Creat
  • Ultimul răspuns

LA MULTI ANI:

ANASTASIA IOANA

BIANCA IOANA

RAISA IOANA

DARIA OANA

ILINCA IOANA

IOAN DANIEL

IOANA ALEXANDRA

IOANA CATALINA

OANA MARIA

id="blue">

Sa cresteti mari si sanatosi, puilor!

Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Vaaaai, ce glow oribil....id="size1">

Cristina, mami de [comoara] [copil] Razvan Nazdravan (31.01.2006)id="red">

www.dropshots.com/astery

www.dropshots.com/astery2

Distribuie pe alte site-uri

LA MULTI ANI, GIOVA-IOANA!!!

Sa fii sanatoasa, si sa ai tot ce-ti doresti!

id="blue">

Eram precisaid="red">[:D] ca am uitat pe cineva, si nici acum nu-s convinsa, tot mai este cineva...id="size1">

Dap...

LA MULTI ANI IOANA de BISTRITA!!!

LA MULTI ANI OANA de mamicuta DANA ENE!!!!id="blue">

Cristina, mami de [comoara] [copil] Razvan Nazdravan (31.01.2006)id="red">

www.dropshots.com/astery

www.dropshots.com/astery2

Salutare si LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ANIVERSEAZA ZIUA ONOMASTICA DE ION SI IOANA!!!![bis]id="red">id="size4">

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.id="blue">

[s] LA MULTI ANI PT TOTI IOANid="red">-I SI IOANELEid="red"> SECTEI [s]id="size3">

La multe lunitze, Roxanaid="red">, Selinid="blue">, Andrewid="blue"> [s]-mai aveti si voi o luna si faceti anisorul.[pup]

Eu ma apuc acum de torul spiridus ca am dormit pana acum ca Dani mi-a facut show de la 5-7[bang]. Are niste muci...ca ii curg in gura[alcool]. Ieri am fost la socrii si ei au o prietena de familie medic de familie si s-a uitat in gatul lui Dani si a spus ca e rosu si urat si sa ii dau ospen. Asha ca de aseara am inceput antibioticul si azi dimineata mia mancat 200 lapte[bis].

Va pup pe toate, merg sa imi fac tortul, sper sa apuce sa stea la rece cat trebuie pana imi vin musafirii[:D].

Asa imi trebuie daca am dormit[bang]. s-a culcat si Dani dupa show pana la 10.50[bis].

Cristina, Oana nu intra la onomastici pt ca defapt e Sf Ioan, Ioana...si cam atat[zid]

Bianca[vampa] , mami de Sandra( 8.07.1997)[zana] si de Daniel (17.01.2006)[9cer][bibe]

Albumul nostru[foto]

Filme [foto] Craciun 2006[pegeam]

Ingrid id="red">Tot ma uit la pozele Dianei si tot ma minunez ce frumoasa e. Auzi, nu ti se pare cu Diana si Anastasia seamana un pic?

Anasol id="red">Vazut pozele de la mot. Se vede ca v-ati distrat.

ana sebe + [copil] tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas

petrecere ana

poze Tiberiu , filmulete(1)

[/img]"] tiberica fara frica[bibe]

Ingridid="red"> am vazut pozele, tare draguta mai e Diana si bradul e tare dragut.Pupici de la noi.

Anasol,id="red"> tare dragute sunt toate pozele.E un scumpic David sa iti traiasca, in pozele cu coiful e absolut bestial[pup].

Aici e tare ploios dar o sa ies la ceva cumparaturi si sa ma plimb putin.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.id="blue">

AnaS, exceptand culoarea ochilor si a parului, mi se pare si mie ca exista o asemanare. Pe Anastasia iti vine sa o mananci..atat e de dulce.

Eu mai am niste febleti in forum...mor dupa Daria a lui Nico, Selin si Roxanica, au niste ochi superbi...[olala], dar oricum toate sunt frumoase, ne-am nimerit bine aici. Acum am citit din urma, pai Tibi merge? Credeam ca merge mai demult...[pup]

Ingrid S si [copil] Diana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...