paula2003 Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 La multi ani! Anasol-David Andrei Giova-Marco id="blue"> Lunanoua-Daria Anabordea-Daria Oanaid="red"> Toanca-Matei Alexandru id="blue">id="size6"> Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paula2003 Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 La mutli ani Ioana, Ion, .....!id="red"> Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anasol Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 neatza gagici LA MULTI ANI IOANELOR IONILOR! AM PUS POZE DE LA TAIEREA MOTULUI,SA-MI SPUNETI DAK LE VEDETI http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos anasol si david-andrei(06.01.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asteryaro Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 LA MULTI ANI: ANASTASIA IOANA BIANCA IOANA RAISA IOANA DARIA OANA ILINCA IOANA IOAN DANIEL IOANA ALEXANDRA IOANA CATALINA OANA MARIAid="blue"> Sa cresteti mari si sanatosi, puilor! Sper ca n-am uitat pe nimeni. Vaaaai, ce glow oribil....id="size1"> Cristina, mami de [comoara] [copil] Razvan Nazdravan (31.01.2006)id="red"> www.dropshots.com/astery www.dropshots.com/astery2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asteryaro Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 LA MULTI ANI, GIOVA-IOANA!!! Sa fii sanatoasa, si sa ai tot ce-ti doresti!id="blue"> Eram precisaid="red"> ca am uitat pe cineva, si nici acum nu-s convinsa, tot mai este cineva...id="size1"> Dap... LA MULTI ANI IOANA de BISTRITA!!! LA MULTI ANI OANA de mamicuta DANA ENE!!!!id="blue"> Cristina, mami de [comoara] [copil] Razvan Nazdravan (31.01.2006)id="red"> www.dropshots.com/astery www.dropshots.com/astery2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi_2005 Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 Salutare si LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ANIVERSEAZA ZIUA ONOMASTICA DE ION SI IOANA!!!!id="red">id="size4"> Silvi si bebe Alain 19.01.2006 Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biancas Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 LA MULTI ANI PT TOTI IOANid="red">-I SI IOANELEid="red"> SECTEI id="size3"> La multe lunitze, Roxanaid="red">, Selinid="blue">, Andrewid="blue"> -mai aveti si voi o luna si faceti anisorul. Eu ma apuc acum de torul spiridus ca am dormit pana acum ca Dani mi-a facut show de la 5-7[bang]. Are niste muci...ca ii curg in gura[alcool]. Ieri am fost la socrii si ei au o prietena de familie medic de familie si s-a uitat in gatul lui Dani si a spus ca e rosu si urat si sa ii dau ospen. Asha ca de aseara am inceput antibioticul si azi dimineata mia mancat 200 lapte[bis]. Va pup pe toate, merg sa imi fac tortul, sper sa apuce sa stea la rece cat trebuie pana imi vin musafirii[:D]. Asa imi trebuie daca am dormit[bang]. s-a culcat si Dani dupa show pana la 10.50[bis]. Cristina, Oana nu intra la onomastici pt ca defapt e Sf Ioan, Ioana...si cam atat[zid] Bianca[vampa] , mami de Sandra( 8.07.1997)[zana] si de Daniel (17.01.2006)[9cer][bibe] Albumul nostru[foto] Filme [foto] Craciun 2006[pegeam] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anasebe Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 Ingrid id="red">Tot ma uit la pozele Dianei si tot ma minunez ce frumoasa e. Auzi, nu ti se pare cu Diana si Anastasia seamana un pic? Anasol id="red">Vazut pozele de la mot. Se vede ca v-ati distrat. ana sebe + [copil] tiberiu (13.01.2006) poze petrecere Nicolas petrecere ana poze Tiberiu , filmulete(1) [/img]"] tiberica fara frica[bibe] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi_2005 Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 Ingridid="red"> am vazut pozele, tare draguta mai e Diana si bradul e tare dragut.Pupici de la noi. Anasol,id="red"> tare dragute sunt toate pozele.E un scumpic David sa iti traiasca, in pozele cu coiful e absolut bestial[pup]. Aici e tare ploios dar o sa ies la ceva cumparaturi si sa ma plimb putin. Silvi si bebe Alain 19.01.2006 Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ingrid S Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 AnaS, exceptand culoarea ochilor si a parului, mi se pare si mie ca exista o asemanare. Pe Anastasia iti vine sa o mananci..atat e de dulce. Eu mai am niste febleti in forum...mor dupa Daria a lui Nico, Selin si Roxanica, au niste ochi superbi..., dar oricum toate sunt frumoase, ne-am nimerit bine aici. Acum am citit din urma, pai Tibi merge? Credeam ca merge mai demult... Ingrid S si [copil] Diana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.