Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Recommended Posts

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!id="size4">id="red">

Asta pana nu uit ca sunt [alcool][alcool][alcool][alcool][alcool]

Anda,Mark,George,Oscar,Cesar si Yodi [:D] tocmai au plecat [recevere]

Ce sa va zic,a fost de coma intalnirea asta [:-)))]

Au sosit pe la 23 si culmea Diana - care adormise abia pe la 22,40 [bang] - nu s-a trezit,decat pe la 3 ,taman cand sa adormim noi ceilalti ... Si vreo 2 h n-a mai fost chip sa adoarma [bang][bang][bang] Am mai calmat-o un pic cu o papusa mortala,trimisa de Anasebe cadou de ziua ei [pup] Asa ca pe la 4 ,Diana dragalea papusa de vai si amar [alcool] si cand am stins lumina s-a crizat ca n-o mai putea vedea [q] Pana la urma nu stiu cum a adormit [alcool]

La 10,30 tot ea s-a trezit prima...A auzit-o de dincolo Mark si s-a trezit si el,apoi au aparut la usa Oscar birmanezul din poze si Cesar maidanezul,ca bietul Yodi mai tinerel era speriat de bombe si ascuns.Au urmat urmariri prin casa dupa pisici [:D]Diana era topita,mai ales dupa coada lui Oscar [cool]

Ce sa va zic ce a urmat [bang][bang][bang] Operatiunea [pis] YODI era dat disparut si l-am cautat vreo doua ore cu lanterna prin toate cotloanele apartamentului,prin debara,dulapuri,orice sub,in, deasupra,dedesupt ,dupa etc. [alcool][alcool][alcool][alcool][alcool] Printre picioarele noastre,Diana,Mark,celelalte doua [pis][pis],jucarii,bagaje,mancare de pisici imprastiata [:-)))] si noi patru super disperati ...UNDE E YODI ??? [help][help][help]

Cu chiu cu vai a fost depistat in interiorul coltzarului,in spatele spatarului [alcool] ,nici nu pot explica bine unde [alcool],ca nu se putea vedea,a scos la un moment dat un varf de coada pe undeva ,asa l-a depistat Anda [bang] Am rasuflat usurati deci [cool][cool][cool]

Ce sa va mai zic ca nu mai stiu,v-am pus cateva poze deocamdata http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070107&ctime=095251

si plec in pat.Si Diana a cazut secerata - in doua minute a adormit [alcool]

Dupa ce ne trezim mergem la ziua prietenei mele [bis]

Va pup pe toate,citesc mai incolo ce ati mai scris [pup]

MONI [mamica] de [copil] DIANA (01.01.2006)
DIANA ALBUME , FILMULETZE 1 , 2 , 3 , 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 301
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Moni, se pare ca v-ati distrat foarte fain. Superbe pozele[flo][dual]

Maraki, e faina poza aia..nush de ce zici ca nu e faina. Intradevar lumina nu e buna dar pozele sunt reusite[cool]

Silvi, cand naiba ai avut timp sa citesti? Ai stat azi noapte?[mariaj] Eu ar trebui sa imi iau cursurile sa le citesc si nu am chef si in fiecare zi zic ca ma apuc si nu mai da Domnul sa o fac[mariaj][mariaj]

Bianca[vampa] , mami de Sandra( 8.07.1997)[zana] si de Daniel (17.01.2006)[9cer][bibe]

Albumul nostru[foto]

Filme [foto] Craciun 2006[pegeam]

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA TUTUROR IOANELOR SI IOANILOR!!!id="size2">id="red">

Va multumim si pentru urari fetelor[dual]

Silvi foarte bine ca faci si pe aici ceva rezumate! Pufumic nu prea scrie ca n-are calculatorul acasa. Apropo si ea este tot Ioana si azi este nasica, boteaza un bebelus. ION oare???

Bianca, sper ca ti-a iesit tortul. Eu ma amenintam de saptamana trecuta sa fac si eu un tort dar asa de obosita si lipsita de vlaga ma simt ca am dat o fuga la cofetarie si am cumparat unul. Si asa Ioana mea nu papa tort inca. O sa pun ceva pozici diseara dupa ce se consuma mini petrecerea noastra. De fapt am pus ceva pozici si filmulete chiar acum.

Monica iara a avut fun la domiciliu. Acuma si cu matze!!!

Anasebe cred ca am ramas cu impresia asta pentru ca el s-a ridicat foarte devreme in picioare...din cate imi amintesc eu.

Ingrid foarte frumoasa Dienuta ta. Imi place la tine in casa[cool], spatii largi, aerisite.

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela[gravi]10w si ioana alexandra (05.02.2006)

poze

Biancaid="red"> pe astea le-am citit inainte de sabtori, acum n-am mai citit nimic, la noapte o sa mai citesc ceva.

Danielaid="red">, cum te mai simti? Te descurci si cu spiridusa si cu sarcina?

Moniid="red"> am vazut ca v-ati distrat f bine, tare dragute toate pozele, cred ca Dia si Mark s-au imprietenit deja, pupic de la noi.

Deeaid="red"> pe unde esti?De maine ne apucam de cura, nu?

Pana la urma cate fete suntem in trupa de [indecent]

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.id="blue">

Silvi, ma simt ca naiba. daca n-as fi asa de obosita poate ca nu era asa de greu. dar mai este putin si trece starea asta. Mai rau este ca ma tot rezeste Ioana noaptea si ii fac lapte si apoi adorm destul de greu, astfel pierd vreo 2 ore bune de somn.

Cred ca am dreso pe ioana la burtici. Azi a facut kk doar dimineata la olita si nu era moalee[bis]. Scuze ca va stresez cu kk dar mie mi se pare naspa chestia asta si chiar ma sperie.

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela[gravi]10w si ioana alexandra (05.02.2006)

poze

[s] tuturor celor care azi isi serbeaza onomastica [s]
id="Trebuchet MS">id="size3">id="purple">

Multumim pentru urari celor care s-au gandit la noi [pup].

Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006)

SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006

NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003id="Trebuchet MS">

LA MULTZI ANI TUTUROR SARBATORITZILOR!

LA MULTZI ANI IOANELOR SI IONILOR!id="red">id="size2">

Noi ieri am avut petrecerea de motz, care a iesit super si bineinteles ca Emma a primit tone de haine, jucari si ceva bani, dar si cat m-am stesat si pregatit, cred ca pina joi-vineri ne luptam totzi sa terminam bucatele, din pacate niemni nu a pozat masa la inceput dar au fost 10 feluri de aperitive, sarmale, friptura de porc si pui cu muraturi, 2 feluri de prajituri cu 2 paltouri de fructe si un tort fain, zi eu, admirat de totzi si f. gustos.

Am pus cateva filme si poze, si inainte sa inchei cu pupaturi, sa va zic si ce a ales de pe tava:

1.margele;2.parfum;3.medicamnetele;4.telefon celular- banii i-a luat de 2 ori de pa tava si i-a lasat, deci nu am fata materialista si nu treb ea sa faca banii ci partenerul:)

http://www.dropshots.com/emmat

poze:

http://new.photos.yahoo.com/sdenisam/album/576460762383143855

Denisa

Denisa [gravi] 13w si[mamica]'de [copil]Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea

Zambeste, si maine e o zi!

[pegeam][*][*]

Daniela- in drop sunt 3 filme din 6 ian, unul e mai intunecat, restul sunt normale, dar pozele din yahoo nu le vezi?

Cum te simtzi, cand mergi la medic, parca zilele astea!

Denisa

Denisa [gravi] 13w si[mamica]'de [copil]Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea

Zambeste, si maine e o zi!

[pegeam][*][*]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...