Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Recommended Posts

BIANCA arata bine tortul [pofta] Si nasa [:D]

Gagici eu am plecat la nani,ne auzim maine seara,ca de la birou nu cred sa am ocazia.Degaba e net,ca nu cred sa fie ceva instalat pe acolo inca,dupa cate am vazut ultima oara,nici mobilierul de birou nu era inca instalat [:D]

NOAPTE BUNA [pup][grup]

MONI [mamica] de [copil] DIANA (01.01.2006)
DIANA ALBUME , FILMULETZE 1 , 2 , 3 , 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 301
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am reusit sa vad si eu pozele Emmei printr-un artificiu ca de la adresa data de ea nu au mers. Frmoasa petrecere, frumos tortul si Emma e super dragutza in rochitza aia de printesa [pup]

Moni, bafta la noul loc de munca [cheers][cheers] Si v-ati distrat azi[hop] Bravo...[bis]

Bianca[vampa] , mami de Sandra( 8.07.1997)[zana] si de Daniel (17.01.2006)[9cer][bibe]

Albumul nostru[foto]

Filme [foto] Craciun 2006[pegeam]

Am vazut si eu filmuletele cu Emma, tare dulce e.Pozele nu se vad.Denisa id="red">tu cum mai esti?

Bianca id="red">tare dragute si pozele voastra, arati tare bine si happy, imi place.Tortul a aratat f bine.Dani e ca un baietel mare, tare simpatic e a crescut f mult.

Danielaid="red"> parerea mea ca poti incepe sa ii dai mai multe lucruri sa manance ca e marisoara deja.Alain papa la pranz cate ceva din ce mancam si noi, azi i-am dat ciorbita de vacuta cu legume si smantanica, un pic de branza topita inainte i iaurtel in completare, pana la urma s-a facut o masa[:D]. cred ca abia astepti sa iti vina sotul acasa, sa te mai odihnesti si tu...

Cristinaid="red"> si Alain doarme pana pe la 9 9,30 asa ca el prima masa o serveste la ora 10-10,30.

Moni noapte buna.

Alain asa s-a purcelit, abia acum a adormit in brate[bang] nu stiu ce sa fac cu el ca plange daca il las in pat si pana la urma ecdez eu sau mama....Sunt tare obo acum ca azi a fost un agitat si la baita facea ture...[:D]

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.id="blue">

Silvi, Moni multumim ca v-ati uitat la poze [pup]

Denisa scuza-ma ca iti spun dar ori erai obosita, ori din cauza sarcinii mi s-a parut ca esti cam palida...nu iei nici o vitamina nimic?? Si cu bebe in burtica si cu Emma nu cred ca e ushor. Nici la Daniela nu ii e ushor. Luati fetelor vitamine ca rau nu va fac. Daca va ingrasati slabiti dupa, mai importanta e sanatatea voastra. [pup]

Denisa sper sa nu te superi [pup] si sa [zid] in mine[zid]

Bianca[vampa] , mami de Sandra( 8.07.1997)[zana] si de Daniel (17.01.2006)[9cer][bibe]

Albumul nostru[foto]

Poze Emma 1 an id="red">id="size3">

http://new.photos.yahoo.com/sdenisam

Dai back la adresa data de ea si o sa iti arate toate albumele ei dar pozele de la ziua ei nu sunt. Si apesi pe Alldenisa Photos si asha le gasesti[alcool].

Albumul nostru[foto]

Zici ca e Craciun iarasi pe aici de nu intra lumea [alcool]

Sarbaoriti cumva Craciunul dupa vechiul obicei?[:D] A aratat azi la tv ca sarbatoreau moldovenii de peste Prut[:D]

Noapte buna tuturor, merg si eu la nani[hia][hia]

Albumul nostru[foto]

Fetelor- multumim de urari- si noi tare mindri ne-amsimtzit de ea in rochitza aia, nu mai zic ca totzi credeau ca am dat o avere pe ea si ma intrebau de la ce casa de moda am luat-o si a fost cu pantofi cu tot 60 cad, a avut si panataloni pe sub si jupoane si bascutza.

Bianca- eram palida ca mi-au stricat socrii ziua,mai ales socru si am rabufnit la dragos cu juma de ora inainte sa vina musafirii- viatmine nu iau inca,am termiant acidul folic si prgesteronula zi, deocamdata is cu o tuse si ragusita rau, sper sa scao cu un sirop de tuse si pastiel cu miere si lamaie, care se sug pt gat.

Am vazut si eu poze cu Ioana cea dulce cu coditze si tort fain, cu Dani si cu Diana, mai incerc sa vad ceva pina vine emma de afara cu tati.Pupicei dulci!

Denisa

Denisa [gravi] 13w si[mamica]'de [copil]Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea

Zambeste, si maine e o zi!

[pegeam][*][*]

Am uitat sa va zic ca 2 zile suntem in formatzie de 3, cum e normal si ce liniste si bine este, socrii si cumnatzii sunt la montreal si sper inca 2 zile sa fim la fel daca merg la cottage, sa vedem.

Denisa

Denisa [gravi] 13w si[mamica]'de [copil]Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea

Zambeste, si maine e o zi!

[pegeam][*][*]

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...