Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cu ce spalam dintisorii?

Recommended Posts

Stefan are 1 an si 2 luni, 12 dinti, 2 canini se arata in 1 sapt, cu ce pot spala dintisorii lui???

Pana acum i-am cumparat peiuta oral b si cu ea se joaca in gurita....i-am facut si io cu ea in gura, dar parca asa pe sec... Ar trebui o pasta dar mi-e teama! Nenedent la noi aici nu gasesc, in Arad, de zici ca-i cu aur.

Cum sa fac????

Mi-e tema de carii.Ei trebuie intretinuti, nu? Sunt asa de frumosi si e pacat. Am auzit pe altii ca e de ajuns sa-i frec numai asa cu periuta si gata, ajunge.

de-ale gurii[pofta]

Veronicaid="red">,id="black"> mama luiid="black"> Stefan Peterid="blue"> 1 an si 2 luni

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Invata-l sa scuipe la chiuveta cand ii speli dintii. Petra deja scuipa de vreo luna (si isi sufla si mucii cand ii spun). Nu scuipa chiar tot, dar macar se invata cu ideea sa nu inghita pasta.

Succes!!!

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

Colgate a scos de curand paste de dinti de la 0 la 2 ani cu continut scazut de fluor. Periuta de dinti tot de la Colgate avem, tot pana la 2 ani, sunt pe nivele. Eu caut sa-i cumpar periuta electica micuta, ptr ca are putina rabdare sa stea la spalat pe dinti si mereu raman cu impresia ca nu e spalat bine.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...