Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vaccinul ACT HIB ,,ANTIGRIPAL PT BB,,

Recommended Posts

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Eu sunt pro imunizare antigripala cu granule homeopate.La Rares a mers foarte bine.Am folosit oscilococcinum sau teucrium marum si natrium muriaticum la recomandarea dr.Nu vreau sa sperii pe nimeni dar in luna decembrie un copilas de 4 anisori a intrat in coma dupa ce i-au facut vaccinul antigripal(nu stiu ce tip anume), si a decedat.Asa ca parerea mea e ca e mult mai simplu si sigur cu homeopate.
Distribuie pe alte site-uri

ACT HIB nu e vaccin antigripal. Eu le-am facut copiilor mei PENTACT HIB, care il cuprinde si pe acesta si este impotriva meningitei. Oricum vaccinurile se fac strict sub supraveghere medicala, nu va jucati cu lucrurile astea...exista anumite grile de vaccinare care trebuiesc respectate, nu e de glumit cu lucrurile astea. Cat despre antigripal, daca micutul este in colectivitate este bine sa il faca (dar tot medicul il prescrie si il face).Sincer mi se pare aberanta chestia cu intratul in coma dupa antigripal...sunt sigura ca au fost si alti factori.In primul rand copilul trebuie sa fie perfect sanatos in momentul vaccinarii. In crese si gradinite au fost campanii de vaccinare antigripala si nu am auzit sa moara vreun copil...e aberant...nu dezinformati si nu exagerati!

Cat despre Oscillococcinum...eu il consider apa de ploaie sau mai bine zis...apa de rata...Oricum fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pentru copilasul ei, dar in ceea ce priveste vaccinarea avizul medicului e obligatoriu!!!!

Eu, mamica de nazdravani: Ana (29.11.2003) si Tavi (21.04.2005)

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...