Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

dragi mamici ... NEPOTICA mea are o mare problema.

Recommended Posts

Dragi mamici , nepotica mea Ana-Maria are numai 2 anisori si de cand s-a nascut are problema cu iesitul afara (caca) , mamica ei (cumnata mea ) , a fost la doctorita micutei si i-a explicat problema. Aceasta i-a dat un siropel ( nu stiu cum se numeste dar pot afla) sa il administreze micutzei Ana in fiecare zi...totul a fost ok pentru citeva luni cind a aparut o infectie la burtica ( noi am banuit ca de la acel sirop) , acum Scumpa mea Ana Maria nu mai iese afara decat cu un supozitor pentru copii ( nu cunosc numele dar pot sa aflu ) ...Va rog frumos sa imi dati un sfat , nu stiu dc ma credeti , dar am plans cu ea cand a facut intr-o seara si striga foarte tare "pooot...pooott" = nu pot :((((((
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Parerea mea e ca ar merita sa incerce si un tratament homeopat si sa incerce sa-i regleme tranzitul prin alimentatie, sa ii dea zilnic cate un suc de portocale si ceiut de musetel.Noi rezolvam intotdeauna problema cu ceai cald de musetel.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.id="blue">

Metoda cu supozitorul nu este indicata pe termen lung pentru ca poate creea obisnuinta.

Noi rezolvan problemele astea cu zeama de rosii - iei o rosie, o decojesti si o dai prin blender. Zeama obtinuta i-o dai fetei sa o bea, asa cu seminte cu tot. Noua ne ajutat foarte mult.

Sivi - mami de doua printzeseid="purple">

Shirly [flo] (12.09.1999) & Danielle [flo] (27.03.2003)

( poze mai vechi si mai noi )id="size1">id="Comic Sans MS">

alexia iese foarte bine dupa ce-i dau 1-2 lingurite de miere. incearca si asa , poate merge . si sucul de portocale e bun pentru asa ceva . si sa-i scoata din alimentatie bananele , orezul , branza de vaci etc , si tot ceea ce " strange la stomac".

Laptele gras constipa , asa ca fara el.

Sanatate multa.

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

la noi a functionat cu pere(decojite) pe stomacul gol dimineatza

prune(decojite)

sau o linguritza de miere si apoi apa

se mai gaseste papaya, un fruct care este renumit pentru reglarea tranzitului intestinal

ceai de musetel indulcit cu putina miere

suc de portocale

laptele gras evitat

banana, mar copt, orez date in combinatii cu alte alimente care nu constipa.

consum destul de mare de apa

noi am creat un fel de regim...adica incerc ca prima chestie dupa lapticul de dimineatza(pe care inca il bea in somn si nu putem inca renuntza la el) sa fie un fruct si atunci totul este ok.

numai bine si sper sa-si revina nepotica ta...si eu plangeam alaturi de fetitza mea cand se chinuia sa faca kk...mai ales ca eu cunosc atat de bine problema asta din proprie experienta[bang]

monica

mami de alex(7 iunie 2001)[bonjovi]si ruxi(16 dec 2004)[zana]

Buna,

Te inteleg atat de bine, stiu ce inseamna sa iti vezi copilul efectiv tipand sau ragind mai bine spus de parca ii bagam cutitul in el ibncercand sa faca caca. Crede-ma ca simteam ca inebunesc. Fetita mea e foarte mancacioasa si pentru ca nu iesea decat o data pe sapt cel mult, iti dai seama ce durere tragea mititica pentru ca era foarte gros si tare (constipat). Am dus-o la nu stiu cati medici, am incercat multe variante, pana la urma mama mea a gasit solutia (cel putin in cazul meu). Se pare ca fetita mea a avut hemoroizi ( la 2 ani si 5 luni am crezut ca e imposibil dar nu e..), i-am luat o crema din Spania pentru hemoroizi (normal pentru copii) si i-am pus in fiecare seara, am simtit o ameliorare, insa asta normal ca nu o facea sa iasa in fiecare zi pentru ca nu actioneaza ca purgativ.

Cum am facut-o pe fata mea sa faca caca in fiecare zi sau cel mult la doua zile: cu supa de legume pasate IN FIECARE ZI si sirop de curmale o data pe zi. Cel putin supa la noi nu lipseste, este ca o regula bine scrisa, si norocul meu a fost ca fetitei mele chiar ii place. Eu ii fac supa din orice leguma pe care o am (morcov, broccoli, pastranac, conopida etc) si pun doar apa, le ferb si le pasez. Incearca asa, iti spun eu ca o va ajuta.

Acum iese in fiecare zi cum ti-am spus, cateodata o mai doare pentru ca ea e foarte constipata chiar daca face in fiecare zi, dar foarte, foarte putin, se duce singurica, si e foarte vesela dupa ce face.

Iti doresc tot succesul din lume si sper sa auzim vesti bune.

Laura

laura

noi am avut o astfel de problema, tot pe la 2 ani la Maria, fetita cea mare...atunci a trecut numai prin schimbarea alimentatie..mai multe fructe, mai multe lichide...insa acum a a parut un medicament 100 % natural, este o firma din Italia care fabrica medicamente ptr cai multe pb ale bebeilor...medicamentul se numeste babyloss parca, se gaseste in marile magazine...la noi a fost un succes la bebe2..daca vrei, ma interesez clar unde se gaseste ...da-mi PM daca vrei..imi pare rau de puiut..stiu cum este..noi ajunsesem rau de tot, plangea si tipa c-o doare rau...o lasam sa faca unde vroia, pe covor, pe scaun, chiar oriunde, numai sa faca...o ajuta sa faca kk cu funduletzul in apa calda, in lighean..insa medicamentul asta as fos uimitor la bebe2..succesid="blue">

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...