greierash78 Publicat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 8, 2007 Bblusha mea s-a nascut cu un mic defect, are atza de sub limba scurta!Doctoritza care a vazut-o la nashtere mi-a spus ca e posibil sa aiba probleme la vorbire, iar cand scoate limba afara ....e indoita in jos!Are deja 2 ani shi 3 luni shi spune cateva cuvinte, acum a mai inceput sa zica cate ceva!Soacra mea, care e educatoare, tot ma bate la cap sa ma duc sa ii tai atza de sub limbutza, ...daca o dau la camin...shi nu vorbeshte, se va retrage, va fi inchisa in ea, nu va coopera..shi tot felul de chestii d-astea.....dar nu shtiu....ce sa fac! ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004) pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2007 Am o prietena care a operat fetita ei dar cand avea cateva luni (pana intr-un an). Acum are 4 ani si vb foarte bine, nu au existat probleme. Claudiaid="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicalin Postat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2007 copilul meu s-a nascut tot cu atza la limba,dar l-au operat din maternitate la cateva zile dupa ce l-am nascut.parerea mea este ca ar trebui sa-l duci pe copil la medicul orl-ist ,operatia nu este atat de dureroasa cum credem noi ca niste mamici speriate si ingrijorate ce suntem si trebuie facuta urgent altfel va avea probleme de vorbire.multa sanatate si curaj! calinv Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2007 "Ata" se numeste fren. Greieras: asta nu e defect. Parerile pediatrilor sunt impartite: ca nu ar afecta vorbirea. Proba pro: cunosc copilasi ce nu au frenul taiat(au limbuta prinsa pana aproape de varf) si care vb. ft. bine. Dar in schimb pot aparea infectii sub limbuta(explicatia unui chirurg pediatru). Mergi cu fetita la un chirurg pediatru si o sa-ti confirme sau infirme. Eu am mers la un chirurg(prof. Gotia) la recomandarea pediatrului. Dar era necesar piscatul frenului pt. ca avea limbuta prinsa pana in varf si papa(la san) greu. E ft. simplu, fara anestezie, fara tratament dupa interventie, fara durere, nu curge decat cateva picaturi de sange. Mai mult se sperie mama si copilul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Artemis1578 Postat Ianuarie 9, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2007 Si Matei s-a nascut cu ata la limba,pana la varf chiar, i-a taiat-o Dr.neonatolog in a doua zi de viata. Mie mi-a fost cam frica, dar m-a asigurat ca e o procedura simpla, o sa il ajute sa vb mai bine, daca ramanea cu atza putea fi sasait, asa ca am rezolvat problema. Anka, [/link]"]Ubitului [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greierash78 Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2007 Multzumesc de raspunsuri, fetelor!Am sa cer shi parerea medicului! ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004) pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia5 Postat Ianuarie 9, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2007 fetita mea a avut fren, am 'operato' la ORL la doua luni. Socru meu are frenul, nu are probleme de vorbire. Asa ca tu decizi.Mie imi era teama, de aceea am operato. A curs foarte mult sange. Nu doare dar curge sange mult. Medicul ORL-ist mi-a spus ca nu e necesar sa o operez, dar... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alipiticot Postat Ianuarie 9, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2007 Si la noi baiatul avea,in maternitate nu au vazut,am vazut eu urmatoarea zi acasa si mi am dat seama de ce fac in continuare rani la sani desi venise laptele.nu putea bine sa suga si mi facea rani.in ziua 5 de viata am fost la chirurgie la camera de garda,si in 2 secunde a taiat acea pelita cu o pensa speciala,i-am dat sa suga dupa si nu a fost nici o problema de nici un fel ,dupa parerea mea nu e operatie ....e doar o inteventie,e mai usora si ca o injectie. acum depinde daca vrei sa o faci sau nu dar nu sunt contraindicatii deci nu ai ce pierde,decat sa te risti sa nu vb sau infectii sau altele eu cred ca e bine sa te duci,dar faci cum vrei. Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006) poze noi http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamitzica Postat Ianuarie 9, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2007 Cel putin in Canada nu se taie frenul decit daca copilul nou nascut are probleme cu suptul.Si al meu are frenul scurt si e bine mersi;frenul scurt nu da probleme de vorbire si in nici un caz infectii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Ianuarie 9, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2007 Ca o paranteza: toata lumea are frenul lingual! Ca altfel ne-ar pleca limba pe git in jos.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.