Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

am si eu o nelamurire si vreau sa stiu daca ma puteti ajuta! am avut dureri in parte dreapta intr-o dimineata in saptamana 25 si am fost la doctorita si mi-a zis ca am colul intredeschis si trebuie sa fac tratament si mi-a dat scobutil 2 pe zi(de fapat pe reteta mi-a trecut scobutil spozitoare si farmacista mi-a dat pstile si mi-a zis sa le pastrez si pe alea si sa incep sa le iau) carpicon spozitoare timp de doua saptamani, duphaston 2 pe zi, renalex si ma mai cheama pe la ea sa-mi faca perfuzie cu glucoza! acum nu mai am dureri deoarece stau in pat doar cand ma ridic si ma misc ma doare cate putin si nu stiu ce sa fac daca sa mai continui tratamentul sau ce pastilele sa mai iau? daca e necesar sa le iau pe toate? scobutil dauneaza la fat? stiti ceva despre renalex picaturi? astept nerabdatoare mesajele voastre si daca a mai facut careva un asemenea tratament?! cristina!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu-ti pot spune decat ca eu am luat in fiecare zi scobutil, no-spa si gynipral, pt contractii, asa ca nu cred ca scobutilul ti-ar putea afecta in vreun fel fatul, mai ales daca il lei conform indicatiilor medicului. Despre celelate medicamente nu stiu foarte multe, dar daca ti-au fost prescrise, ai toata increderea ca o sa fie bine. Ai grija de tine!

mariavlad

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...