innaa Publicat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 8, 2007 Pot sa ii dau oscilo fiicei mele mai mult de 3 fiole in trei zile? I-am dat in fiecare zi cate o fiola in ultimele trei zile si nu stiu daca sa ii mai dau si asta seara sau nu? -are doar mucisori, nimic mai mult. Se simtea totusi mai bine dupa prima zi dar am facut greseala de a merge cu ea la tara si din nou au aparut mucisorii [bang]acum inca mai are si de asta as fi vrut sa ii mai dau. Sper ca am fost cat de cat coerenta...trebuie sa ma joc si cu ea cu catelul si sa si scriu. mersi! [biz]Mami si [zz] Buburuzaid="orange"> lui mamiid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanima_i2002 Postat Ianuarie 9, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2007 Depinde ce varsta are micuta ta. Dar daca i-ai dat 3 zile ii mai dai peste o saptamana, doua sapt si 3 saptamani. Daca vrei poti sa continui si mai mult cu o doza pe saptamana preventiv, mai ales acum cu virozele astea. Eu ii dau bebelusului meu de nici 3 luni o doza pe saptamana preventiv de 2 luni. Mamica lui Rares (15 oct 2006) poze Botez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.