Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

leziune pe col vindecata?

Bobita

Recommended Posts

Acum 3 ani, PAP a fost de grad II, plus o rana destul de intinsa.

A urmat apoi sarcina cu Amina si abia in 2006 pe 3 dec am reusit sa repet testul PAP, si care spre marea mea mirare si bucurie a iesit de gradul I, adica totul e ok.

Concluzia mea, nu stiu daca este corecta: s-a vindecat rana.

Ma puteti ajuta sa-mi spuneti daca este posibil sa se fi vindecat?. Tin sa amintesc ca folosesc pelicule chinezesti ca metoda anticonceptionala.

Multumesc.

Bobita, mamica a 2 albastrele

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu cred ca daca testul pap e gr 1 e super ok si ar trebui sa nu indice nici o rana. Dar cred eu ca o colposcopie iti spune exact daca mai e o rana sau nu.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"id="purple">id="Comic Sans MS">[flo]

cred ca s-a vindecat,

am avut si eu dar nu chiar asa de mare si nici nu mi-a iesit papa nicolau 2. am facut cauterizare cu laser, in cateva sedinte iar acum dupa nastere, etc. medicul a spus ca arata colul foarte bine, ca si cand nu ar fi fost niciodata rana.

deci se poate [:D]

diana

cde

quote:Originally posted by RAMONELLA

Bobita ce tratament ai facut pentru rana pe col?Si eu am una si nu vreau so cauterizez.NUNTA28.05.2005http://photos.yahoo.com/ramon_ramonelin asteptarea gemenilorhttp://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

id="quote">id="quote">Nu am facut tratament, nici cauterizare. Nimic. Poate sarcina sa fie vindecatoare.Bobita, mamica a 2 albastrele

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...