Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sangerare la inceput de sarcina

Recommended Posts

[help] Fetelor am si eu mare nevoie de cateva pareri! poate v-ati mai confruntat cu asa ceva...

De ieri am niste sangerari maronii asa... Imi era foarte frig ieri la servici si nu stiam ce naiba sunt cu sangerarile alea ca doar avusesem ciclu pe 2 ianuarie.. a fost ciclu normal, m-a tinut 3 zile... Am sunat-o pe o verisoara a sotului meu care este insarcinata si a pierdut vreo 2 sarcini pana acum. Saraca era la Municipal cu perfuzii pt ca are sarcina toxica si orice mananca da afara. ea a fost cea care m-a batut la cap sa fac un test! Nu-mi venea sa cred!!! pentru ce naiba sa fac test??? In fine... a venit sotul m-a luat de la servici si ne-am oprit sa luam un test Barza la caseta.. cu gandul sa-l fac azi dimineata cu prima urina. De unde?! Am ajuns acasa si mi-am spus ca daca e sa fie ceva trebuie sa iasa oricum. L-am facut si in nici 5 minute s-au inrosit liniutele. Tremuram toata! I-am spus sotului: Gata! Am extrauterina! La spital! Ne-am dus la Municipal.. pe drum am baut o sticla de 2 litri de apa plata pt ca eram sigura ca-mi va face eco si.. sa se vada ceva. Ajunsa acolo m-a consulat o dr-ita, a vazut sangerarea dar nu prea ma putea consulta pentru ca eu faceam foarte rau pe mine... M-a trimis la eco. Acolo aia (o proasta!) imi spune ca sunt plina de gaze si nu se vede nimic! Cand aude ca am avut ciclu pe 2 ianuarie se uita la mine de parca eram nebuna... cum sa fiu insarcinata daca eu abia am avut ciclu. Ii spun de test, i-l arat, ii spun ce mi-a zis si dr-ita care ma consultase mai devreme... pana la urma ajunge la concluzia ca ecograful lor nu este bun si sa merg la altul mai performant! Dar sarcina extrauterina nu este 90%! M-am intors la dr-ita, mi-a dat Utrogestan 2 pastilute/8 ore vaginal si mi-a spus sa merg azi sa fac o transvaginala. Am fost azi dimineata tot la Municipal si era o coada de nici la 6 seara nu ajungeam in fata.[bang] Am plecat si m-am programat pt maine la Sanador la Victoriei!

Azi cand am ajuns acasa am facut un alt test Surecheck. A doua liniuta nu este la fel de pronuntata ca cea de la Barza dar este foarte vizibila!

Voi ce credeti? De la ce e sangerarea asta???[ups] E posibil sa am doua teste pozitive si sa nu fiu insarcinata?

In asteptarea...fetitzei meleid="red"> [9cer]

Biby [floare3]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

biby in primul rand vreau sa te felicit si aici...surecheck sigur nu se pozitiveaza daca nu-i sarcina...asta asa din prima ca sa te linistesti[:D]deci sigur e bb...apoi eu zic ccc ca ai putea sa faci si o analiza betahcg ca sa fii si mai sigura si sa stii si daca e sau nu extrauterina...pe urma eu nu inteleg de ce nu mergi sa faci eco la un cabinet particular care sa fie dotat cu un eco performant??!! ce numai la spital poti face??eu de atunci faceam de 10 ori cred[:D]...cu sangerarea nu stiu ce sa-ti spun ca nici nu vreau sa te sperii si nici nu-s in masura sa zic eu ceva...la mine cand a inceput sangerarea in sapt 7-8 nu mai stiu s-a si dus bb in 2 zile...sangerari din astea maronii cum zici tu ca ai eu stiu ca mai apar si de la faptul ca se fixeaza sarcina

sper ca te-am ajutat macar un pic...ceea ce iti pot zice sigur 100% este sa stai linistita si sa nu te stresezi prea mult ca stresul e dusmanul nr 1 al sarcinii

ai grija de fetitza[;)][pup]

INGRIDid="purple">[copil]

Nusha [pup][flo] multumesc din suflet! Maine ma duc la Sanador. Am fost si astazi dar iti trebuie neaparat programare...[bang]

Din pacate la mine e sangerare destul de abundenta... cam ca la ciclu doar ca este un maroniu cand inchis cand deschis si nu asa gros. Mi-e tare frica!

Extrauterina nu cred ca e! Mai mult ca sigur! Dureri nu am deloc doar ca simt ca parca fac pe mine si ma cam ia cu ameteala.

Biby [floare3]

atata timp cat sangele nu este rosu nu exista motive de ingrijorare. sangele inchis la culoare semnifica faptul ca a stagnat ceva timp in uter inainte de a fi eliminat si si-a schimbat culoarea. deci nu exista in momentul asta hemoragie. daca ai avut intr-adevar ciclu peste sarcina inseamna ca e destul de maricica si se poate vedea bine la eco azi. mult succes!

asteptam vesti bune si intre timp nu te agita, nu sta in picioare, ia tratamentul cu utrogestan si no-spa!

Roxana

nu ai pentru ce, stiu foarte bine prin ce treci. nu te speria daca iti spune medicul sa stai in pat acasa....e cel mai safe asa. macar pana se opreste sangerarea trebuie sa stai cat mai mult la orizontala, in pat, nu in fund, nu in picioare. mult succes si asteptam vesti bune!

Roxana

Roxx, eu nu m-am confruntat cu asa ceva decat in luna a 4-a, deci nu stiu ce sa-ti spun, dar zic si eu ca celelalte fete: repaos la pat, macar pana maine la eco, incearca sa te calmezi si psihic (e foarte important!), ia-ti liber de la serviciu, stai in pat, relaxeaza-te, fa-ti un lapte cald, orice ca sa te linistesti si psihic si urmeaza tratamentul prescris de doctorita. Eu am nascut la Municipal si parerea mea e ca poti avea incredere in medicii de acolo. [pup]

[mamica][9cer] de [zana]Maria Cornelia (20.09.2006)id="orange">

Varsta Marieiid="red">, Am si paginutaid="teal">id="size1">, Asa am venit pe lumeid="green">id="size1">

Biby,eu am avut astfel de scurgeri maronii la fel ca tine dupa ciclul normal si m-am cam speriat si testele de sarcina si doua cotroale la doi medici diferiti a dat negativ,deci nu stiam ce am,a trebuit sa ajung in Japonia si dupa 2 saptamani de la consultatii si teste am repetet testul aici si eream insarcinata,deci din petele mele maronii sa nascut o minune de fetita cea mai frumoasa din lume care acum are 2 ani si 10 luni[il].Nu dispera ai sa vezi ca totul o sa fie ok si peste putin timp o sa ai si tu in brate o minunatie la fel ca a mea.Multa sanatate ai grija de tine si te asteptam cu vesti cat de curand.[pup]

[gravi]27+[baietel]

wolf elena

Elena [pup] multumesc frumos pentru raspuns! cat te-au tinut pe tine scurgerile??? Si cam cum erau??

La mine a curs destulde mult azi dar vad ca s-au oprit. In schimb m-au cam luat ametelile si cred ca sunt de la Utrogestan...

Abia astept sa vad ce-mi spune maine la doctor! Tot nu-mi vine sa cred!!!! Daca nu e sarcina? Daca testele ies pozitive de la altceva? Parca am innebunit! Si asta pentru ca nu pot sa cred!!![:0]

Lexi [pup][pup][pup]

Biby [floare3]

Eu am avut sangerari la inceputul sarcinii (mai tarziu un pic decat tine... pe la 12 sapt.) de la placenta jos inserata. Si am luat utrogestan 4/zi, 2 dim si 2 seara... De la utrogestan poti avea ameteli pt. ca scade tensiunea si provoaca si somnolenta.A... si am stat in pat cat s-a putut de mult... fara efort. La mine a durat vreo 2 sapt. sangerarea... si in primele 2-3 zile a fost sange rosu. Apoi din ce in ce mai putin si maro-caramel...

id="right">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...