Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

uaaaaaaaaaaaa i'm gettin old!!!

Recommended Posts

help. mi se lasa fatza.. pica obrajii!!! erau pufosi, rotunzi.. acu s lesinati.. slabiti, moi si fac riduri de fapt cute de expresie in jurul gurii..

am si pori deschisi pe pometi.. s urata de tot.. nu st de ce ca m-am avut cosuri pe acolo

cu ce creme sa ma dau. am ten mixt spre gras

daca imi iau anti-imbatranire s grase si nu corespund varstei mele..27

anti ce trebuie?

ca m-as duce la cosmetica da o amica mi-a zis sa nu fac prostia asta ca da dependenta..

[bang]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

As spune dupa parerea mea ca ai o mare problema, dar de ordin psihic (nu sari, nu vreau sa te jignesc, ma refer la o depresie, suparare).

La 27 ani nu poti sa te simti urata, sa vezi in oglinda doar riduri si sa vb asa despre tine.

Eu nu stiu ca un tratament de curatare la cosmetica sa creeze dependenta, deci poti incerca. Eu personal am mers la cosmetica neregulat, functie de chef, nevoie sau timp.

Uite o [flo] pentru tine.

Incearca sa-ti ridici moralul, la 40 - 50 ani o sa reluam discutia.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

26-kara, faptul ca observi asa ceva inseamna ca esti o persoana cu mult timp liber, fiindca ai atat timp liber nu numai sa arunci fugitiv o privire in oglinda, ci si sa stai in fata ei sa numeri ridurile.

Du-te la cosmetica, poate-ti face bine la suflet si te vei simti din nou intinerita. Eu cred ca nu in exterior e problema ta, ca nici mama mea de 66 de ani nu e asa disperata ca tine!!!!

Lasa deoparte semnele, da-le "ignore" si incearca sa te bucuri de viata!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

maaaaaaaaaaaaa

nu o luati mot a mot

insist si eu pe schimbarile vizibile suferite de tenul meu. asta o fi semnul ca ma indrept spre 30..

atunci se formeaza riduri..

aia cu obrajii e reala. asa s ei. ma gandeam eu ca daca in adoilescenta eram o fata cu obrajii plini, sanatosi, cu gropite, spre 30 vor fi lesinati si gropitele se transforma in riduri.

e fara viata tenul meu. asa il simt. masti? creme? aburi? recomandari, gimnastica faciala?

aaaaaaaaa. si timp liber n-am. prestez full-time la munci. apoi alerg la bebe-ul meu zvapaiat (ca orice copil de 2 ani)[il].

abia gasesc la o doua-trei sapt timp pt masca si aburi. altfel dau cu crema rpd pe fatza.. demachere super rapida..totul contra-timp

quote:Originally posted by 26-kara

asta o fi semnul ca ma indrept spre 30..

id="quote">id="quote">stii cum fac aia pe stadioane? Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[:-)))]Deoarece taman ce sarii si eu parleazul de 30 si am trecut prin aceleasi "skimbari"[:D] iti spun cu ce m-am dres. Am gasit aici pe forum (sorry nu mai stiu cui apartine reteta da ii dau un pup mare)urmatoarea masca de fata: cafea macinata, zahar brun (sau alb sau delok)si ulei de masline (sau de care ai). Masezi fata frumusel si apoi speli. O sa iti radieze fata auriu sanatoasa! Si ce imi mai merge mie f. bine pt ten si maini laptele de corp de la Lancome (in special sticlele alea verzi prazulii).[pup]__________________________Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">

Papadie: Da-ne reteta exacta pentru masca de fata cu cafea. Cite lingurite de cafea, cite de zahar, ulei?

? Dar pentru oboseala cronica ce soutii aveti, ca eu de vreo 4 ani de cind am nascut primul copil nu m-am mai odihnit ca lumea . Intre timp au venit si bebe 2 si bebe3.

Romana si cei trei pitici.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

Nulla dies sine linea!

Romana, nu pot decat sa spun ca esti o mare curajoasa... 3 copii... sincer, eu nu as reusi, cred ca m-as agatza de lustra [:D]. Eu nu imi mai revin cu somnul cu 1, tu cu 3 te inteleg perfect! [cool]

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...