Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV in Ungaria 7

Recommended Posts

Informatii utile id="red">:Site-ul clinicii Kaali SzegedHarta clinica SzegedLista analize SzegedLista noua preturi SzegedPensiune SzegedSite clinica DebrecenAdresa email clinica Debrecenid="blue">:kaalideb@jaguar.unideb.hu Adresa email clinica Budapestaid="blue">:kaali@axelero.huDetalii clinica BudapestaLista preturi Budapesta1 eur = 272,5 fts (septembrie 2006) 1ft = 137 rolCe sa faci dupa ETInstructiuni de folosire pt GonalF si OvidrelleDictionar maghiar-romanReusite la Szeged in 2006Odiseea Szeged id="red">Cap.1, Cap.2, Cap.3, Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7, Cap.8, Cap.9 Cap.10Kaali-Budapestaid="red"> Cap.1FIV in Ungariaid="red"> Cap.1, Cap.2, Cap.3,Cap.4, Cap.5, Cap.6

Dragelor, la cererea unora dintre voi, va poftesc la capitol nou care sa va poarte noroc la toate si sa va vad la Odisee anul asta cu bebei de Ungaria! id="blue">[pup][pup][pup]Din partea unei id="blue">[gravi] cu drag pt voi, si in special ptid="blue"> Lianaid="red">, sa-i fie cu noroc!id="blue">[cheers][pup]
Andicuid="purple"> [gravi]13+Poze noi[foto]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 308
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am si eu o rugaminte la voi, care ajunge mai repede la Szeged sau macar care din voi isi va aminti : puteti intreba daca in Szeged se poate naste in apa ?si unde exact? e o gravidutza la Odisee care ar vrea sa stie, pt ca in Romania se pare ca inca nu se practica. Va multumesc mult![pup]

Andicuid="purple"> [gravi]13+

Poze noi[foto]

steliana04id="red">, iti multumesc frumos pentru raspuns,noi suntem inca in faza de tatonare si informare, vreau sa fiu sigura ca va fi alegerea cea mai potrivita si ceea ce e mai important pentru mine sa am incredere in medici, pentru ca mi-am cam pierdut-o pe parcurs din pacate.

Imi pare rau pentru cele 2 FIV nereusite, oricum trebuie sa mergi mai departe si sa incerci din nou, asa cum face si pussiid="red">.

Cred ca in cele din urma voi alege Szeged, cu toate ca este putin "peste mana", dar se pare ca au mai multe succese si sunt foarte multe persoane aici pe forum cu suflet si care iti dau cu placere un sfat sau o informatie.

Asa cum spune si andicuid="red">, sa fie un capitol cu noroc pentru toate si Liana id="red">sa sparga gheata anul asta.

Va pup pe toate,

Carla

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadat cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Bueechner)

sa dea DD ca acest capitol sa ne aduca numai vesti bune!!!id="blue">

Ioana 78id="red"> te rog sa ne spui cursul forint euro cand te intorci de la Szeged[pup][pup]

Andicuid="red"> o sa intreb, sper sa nu uit[ups][ups]...daca nu o pun pe Crinutaid="red">[pup][pup] si poti sa treci cursul la lei daca vrei 1 forint = 137 rol..

PUSSI

Buna, fetelor! Mi-a fost dor de voi!

LA MULTI ANI! Va doresc ca anul 2007 sa va aduca tot ce vreti voi si in primul rand bebelusii mult visati!

Va multumesc pentru urarile de Sf. Ion si desi cu intarziere, vreau sa urez si eu tuturor fetelor cu numele Ioana LA MULTI ANI!

Andicuid="red">[flo] iti multumim pentru noul capitol, sa speram ca va fi cu noroc si vom auzi de cat mai multe reusite!

Va pup pe toate![pup][pup]

Ioana [steaua]

Vreau si eu un [copil]

Irlandezaid="red">, la prima intalnire platesti doar consultatia, care e in jur de 18.000 fts-19.000 fts(consultatie+eco) sau mai putin daca iti face doar consultatia. Platesti prima parte de FIV abia in ziua punctiei,parca 210.000 fts (insemnand monitorizarea si punctia), iar restul la embriotransfer,daca faci FIV+ICSI, probabil ca o sa fie inca aprox. 225.000 fts. Iti mai trebuie bani in primele zile pt tratament. La a2a consultatie nu mai platesti nimic, dar de obicei iti da retetele pt tratament si e bine sa le iei in ziua aceea; numai ca m-a lasat memoria [bang] si nu-mi mai aduc aminte cat costa primele retete, aprox. Poate stiu fetele sa-ti spuna.

Daca te-ai hotarat sa faci primul pas, multa bafta si sa fie cu burtika de [gravi] din prima!

Andicuid="purple"> [gravi]13+

Poze noi[foto]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...