Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

periuta electrica ?

Recommended Posts

Se poate folosi periuta de dinti electrica la un pici de un an si opt luni?Baiatul meu ,Luca,are toti dintii din fata ,doi canini si patru maselute.Am inceput sa ne spalam pe dintisori de la primii aparuti mai intai cu setul de trei periute de la Primii Pasi,iar acum avem o periuta de la oral b pentru 12-24 luni.Eu personal folosesc periuta electrica si sunt mult mai multumita decat cea normala simtindu-mi dantura mult mai curata.Luca ar vrea sa foloseasca periuta electrica ca e mai frumos cum se spala mami.Stiti cumva daca pot folosi cumva si la varsta lui una?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Se poate folosi, doar de asta si e creata ptr varsta de 12-24 de luni. Stiu sigur ptr ca sunt bun prieten cu doctorita mea stomatatolog, care are studii si aparatura si ptr copii, si am intrebat. Sunt interesat sa ii cumpar si eu bobocului meu, de 2 anisori, insa in supermarchet nu am gasit. Am sa caut.

Ai grija sa nu-i raneasca gingiile si sa nu se sperie la inceput cand va simti ca-i bazaie ceva in gurita.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

acum ceva timp la helpnet puteai sa faci copmanda, aduc oral-b si braun

nu stiu insa daca chiar pt 1 anisor, pe mine ma interesa pt 5-6 ani

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...