Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Chirurg plastician

Recommended Posts

Caut un chirug plastician cu o reputatie foarte buna , daca se poate specializat in chirurgia mainii. Nu conteaza orasul.

Orice informatie poate fi folositoare asa ca va rog sa nu ezitati.

Baietelul meu de patru ani necesita o interventie la mana stanga.

Multumesc anticipat.

are mama doi baieti

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna

Un foarte bun plastician se gaseste aici in Brasov la spitalul de copii(de fapt e cel mai bun plastician).El a operat-o si pe soacra mea pt.refacerea sanului dupa operatie de cancer la san.Il recomand cu toata caldura.Este si seful clinicii pt.copii si nu stiu daca are specializarea pe care o doresti dar am vazut la dansul tot felul de cazuri inclusiv chirurgia mainii.Am sa revin cu un numar de telefon daca sunteti interesata.

Just Me !

eu m-am operat la faimosul domn doctor lascar - nu il recomand nimanui. clinica arata super, tehnologia este de ultima ora, vedetele se inghesuie la usa lui. cu toate acestea, operatia mea estetica este una extrem de NEreusita, va trebui sa imi fac o alta operatie in viitor. probabil ca voi merge la bacau.

cele mai frumoase

Clinica de arsuri si chirurgie plastica si reparatorie de la sp. Gr. Alexandrescu (au si site). Prof Dan Enescu e un medic exceptional. Cat am fost acolo internati cu Matei era internat un baietel de 2 ani care suferise mai multe operatii la degetele uneia dintre maini (se nascuse cu degetele lipite) si acum tot pt asta venise si erau multumiti de progrese.

Claudiaid="size2">

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.

M-am orientat catre doctorul Dr. Ioan Florescu sau Dr.Prof Dan Enescu . Amandoi sau ocupat de chirurgia mainii.

Cum pot intra in contact cu ei sau cum pot ajunge la ei? Se face o programare? Cu trimitere de la doctorul de familie? Imi iau copilul si ma duc direct acolo? Habar nu am!

Imi puteti da nr. de telefon?

are mama doi baieti

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...