Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

maini si picioare reci la bb

Recommended Posts

dragi mamici bb mea de pe la vreo 2 luni(acum are 4)are picioarele si mainile reci, mai exact acum sunt calde si dupa un timp sunt reci ca gheata si la picioare are si o transpiratie rece,dupa cateva minute iar e calda. am intrebat pediatra si mi-a zis ca dk nu da semne de raceala nu are nimic dar mie nu mi se pare normal ...dk stiti ceva va rog sa ma ajutati si pe mine....multumim si va dorim multa sanatate in noul an

andreiuc mama de MARIUC-05.09.06

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu stiu ca transpiratiile reci sunt de la lipsa de calciu.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Am inteles de la dr lui Maya ca se va regla circulatia de pe la 4 luni.

Si fetita mea le mai are uneori reci,nu tot timpul dar le are,Maya mea face pe 19 ian 4 luni dar incerc sa nu imi mai fac griji si pt treaba asta.Stai linistita pana mai creste putin si daca nici atunci nu se regleaza problema cu circulatia la bebele tau atunci mergi la medic.

Va pupam si multa sanatate.

Laura si bubu Maya.

Laura

Buna, eu zic sa nu iti faci griji, ei sunt mici si inca nu au circulatia cum trebuie, tin minte ca si la fetita mea, cand avea 4 luni si vorba aia era vara in toata regula si cald de nu puteai sa respiri, tot asa avea mainile si piciorusele reci dar acum vad ca s-a reglat. Acum avem 7 luni. Pupici.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...