Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetitei mele care are 6 ani si 9 luni ii tot ies niste bubite pe corp si o mananca ingrozitor. Doctorita mi-a dat ca tratament Claritine, Ketoff, mixtura mentolata. Din pacate nu am avut cine stie ce rezultate, dispar pentru o perioada apoi reapar mai multe sau mai putine. As vrea sa merg la un dermatolog.Imi puteti recomanda un dermatolog bun? Sau ar trebui un alergolog? Oricum as dori niste nume...

In alta ordine de idei, pentru sotul meu as avea nevoie de un neurolog, dar un neurolog adevarat caci la "neadevarati" a tot fost si nu ia-u rezolvat problemele. Nu cred ca are sens sa intru in detaliile acestor probleme dar ele trebuiesc neaparat rezolvate si nu stium incotro sa ne indreptam.

Va multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Are o alergie asta e clar. Faptul ca ii dispare cu tratamentul si apoi ii reapare inseamna ca elementul la care e alergica nu este eliminat.

Poate fi un alergen alimentar, detergentul sau balsamul folosit la rufe, plante in camera sau praful. Pana nu este identificat si eliminat alergenul respectiv nu o sa se vindece.

Se pot face teste speciale de sensibilitate la alergologie sau poti sa-l identifici prin eliminarea pe rand a alimentelor (opresti cateva zile cate un aliment si vezi ce se intampla) sau schimbarea detergentilor, eliminarea hainelor din poliester (doar cele cu bumbac 100%).

Atentie alergia poate fi chiar si la laptele formula.

Exista aici pe forum un topic numit "Bebei cu alergii" unde poti primi mai multe detalii.

Sanatate!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green">

cum spunea si Shena copilul este alergic in consecinta ceea ce numesti tu bubite se numeste Dermatita atopica si este consecinta alergenilor care invadeaza corpul micutei.Deci cum s-a spus si mai jos este nevoie de facut teste de alergie ptr. a descoperi alergenul,numai asa se poate vindeca .Alrgiile se pot manifesta la nivel cutanat,digestiv si respirator.Eu am o fetita cu DA de la trei saptamini,i-am facut teste si a iesit alergica la arahide,ou,lapte,am eliminat aceste alimente din mincarea ei si nu mai are nici un fel de bubite (acum are doi ani si tin sa-ti spun ca era plina de bubite ,peste tot pina si in cap)Cum s-a mai spus poate fi alergica la orice,detergent,lina,alimente etc.Trebuie sa faci cite o vizita si la dermatolog si la alergolog.Cit despre sot incearca si-l linisteste explicind-ui cum sta treaba.Multa bafta si numai bine

Ingrid amore di mama

Si doctorita mi-a spus ca ar putea fi o alergie la ceva dar avand in vedere ca pana acum nu a avut alergii la alimente s-a gandit ca ar putea fi de la detergent. Este pentru prima oara cand am luat Ariel cu balsam...ar putea fi oare de la el? Am sa-l schimb sa vad ce se intampla.

Examen copro nu i-am facut dar i-am dat helmiflores preventiv pentru giardia. Se plangea de dureri de burtica cam de 2-3 ori pe zi, dureri care tineau in jur de 1 minut. Dupa helmiflores chiar au disparut...in rest alte simptome legate de giardia nu are, mananca f. bine, chiar prea bine, nu are cearcane...

As vrea totusi sa-mi recomandati un dermatolog, alergolog si un neurolog pentru sotul meu. Chestia cu neurologul nu este gluma, chiar are nevoie de asa ceva.

Multumesc mult pentru raspunsuri.

noi am avut ceva probleme cu bubite pe corp(ce-i drept cand erau bb mic de tot)si dr-ul pediatru m-a sfatuit sa pun masina de spalat de 2 ori pe programul de clatire si un pic mai putin detergent(asta in caz ca este de la detergent) in caz ca este alergie de la alimente, ori regim si introdus cate un aliment si observat la care anume apar bubitele sau daca nu analize specifice.

numai bine

monica

mami de alex(7 iunie 2001)[bonjovi]si ruxi(16 dec 2004)[zana]

Salut. A mea se pare ca are o reactie alergica la lapte de vaca pe care l-am introdus acum vreo saptamina. Are si ea bubite pe popou, corp si ceva pe obraji (acest ultim semn cica e specific pentru alergie la lapte de vaca.) Se face ca o crusta si o maninca. Urmatorul meu pas este sa incerc lapte de capra. A incercat cineva?Daca nu merge cu laptele de capra coi incerca lapte de soia. Experiente similare? [copil] Smaranda, 3.11.2005

Povestea nasterii

Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

BIC,fetita mea este alergica la proteinele din laptele de vaca,am inceput sa-i dau lapte de soia dar la putin timp dupa asta i-am facut testele de alergie si a iesit alergica si la soia ,in consecinta i-am dat si ii dau in continuare lapte de orez care nu da sub nici o forma alergie,laptele de capra nu mi-a fost recomandat.

Ingrid amore di mama

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...