buggy Publicat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2006 M-am vazut si eu pe lista si m-am emptionat[il] Multumesc Eliza[flo]. Eu ii admir foarte mult pe moderatori care au dat dovada de fiecare data ca sunt trup si suflet alaturi de DC. [flo] "Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212 "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius www.funscience.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxia Publicat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2006 quote:Originally posted by Ana Stroe Witchie [flo] sufletista careia i se datoreaza topicul despre copii deosebiti, si nu numai. toate mamicile din Romania de pe topicul despre copii deosebiti, care au de darimat prejudecatile unei societati [asia]sa o ajutam pe Emmahttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1id="quote">id="quote">SubscriuWitchie [flo]Si pentru toate mamicile cu copii deosebiti : sunteti extraordinare .Iar pentru Papadie o multime de si [flo]Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )______________________________________________________"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"______________________________________________________ PERLELE RUTICAIid="red"> RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">POZEid="red">Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paula2003 Publicat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2006 Foarte frumos. Eu as multumi tuturor celor ce m-au ajutat, ce au fost alaturi de mine si de Alexandra. Lista ar fi prea lunga si nu vreau sa omit pe cineva. Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamaruta Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 Papadie, Xenocid si Guestus pentru umorul lor rafinat Si un meritoriu loc pe podium tuturor acelora care nu-l inteleg Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anina_n Publicat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2006 Si eu am o lista luuuunga, dar pentru ca nu vreau sa omit pe nimeni, le multumesc din suflet, tuturor celor care ne-au fost si ne sunt alaturi, fie doar si cu o incurajare sau cu o vorba buna. Stiu ei, care sunt acei membrii. [;)] Aveti respectul si recunostinta noastra pt. totdeauna ! [flo2] id="navy">id="Comic Sans MS"> [*] Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi ! [pegeam] id="blue">id="Comic Sans MS"> Nina, mami deid="blue"> [zana] Nina-Cristinaid="red"> (10.01.2002) Diabet zaharat la copiiid="blue">, Copii din 2002, Copii capricornid="blue"> Scorpiutzeid="blue">id="right">id="Times New Roman">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Publicat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2006 Nu-mi vine sa cred ochilor! Sunt pe lista cuiva de preferinte! Vraji, mi-ai facut-o! N-am eu ce cauta pe o astfel de lista, pentru ca-s mult prea noua pe forum. Aici sunt foarte multi altii, vechi, buni la suflet, saritori, care merita sa fie la panoul de onoare. Eu multumesc adminilor ca mi-au dat ocazia sa contribui si eu dupa puteri la familia DespreCopii. Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. http://community.webshots.com/user/miana_dragnea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina22 Publicat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2006 Sa nu- uitam pe Mariusid="red"> de la legislative!! Ce ne-am face, lume, fara el? cristina si nazdravanul Andrei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamy_taty Publicat Decembrie 15, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 15, 2006 [hopsieu]chiar daca sunt Nou Venita,am si eu cateva persoane carora tin sa le multumesc ,pentru ajutorul neconditionat pe care m-i l-au oferit in situatiile dificile prin care am trecut.Deci:id="left">SORINA_ALEXAid="limegreen">[MI-A FOST ALATURI IN TIMP CE STATEAM CU COPII IN CENTRU MATERNAL,OFERINDU-MI TOT CEEA CE AVEAM NEVOIE]id="left">EMEE[CARE DE ASEMENEA ESTE ALATURI DE MINE MORAL]id="left">BILUTA 28 [PENTRU LUCRUSOARELE CELUI MIC]id="left">si nu in ultimul rand lui Jasmine[ca am pe ce pune calculatorul[:D]]id="left">Va multumesc din tot sufletul![pup]id="green"> poze[blue]->id="size3">[blue]id="purple">id="size3">[zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibyrox Postat Decembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2006 In primul rand Felicitari pentru subiect![flo] Off si eu am o lista tare lunga si mi-e foarte greu sa aleg.. toti imi sunteti dragi. Totusi vreau sa multumesc: Admin [flo] pentru TOT! Ralucah, Anangel_lexi, Radu300 [flo][flo][flo] primii mei prieteni pe care mi i-a facut cadou acest forum! Papadie, Witchie, Freia, Marius [bis][bis] Guestus [flo] pentru ca ma distreaza de fiecare data! Miresicile de 2005 pentru ca m-au suportat zilnic timp de un an![flo] (si inca n-au scapat!) Si bineinteles sa nu le uit pe noile mele prietene de la Aspirante optimiste>20: Ancadragoman, Bubuleana, Ramonella, NanaMotoc, Gabitzu37, Olivia26, Rox_dox, Olim, Kriss79, Laura Ioana, Corinuk, Toma_lly.. [flo][flo] Si nu in ultimul rand [flo][flo][flo] pentru toti membrii acestui minunat forum! de la Biby Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc! id="red"> Biby [floare3] In asteptarea...fetitzei meleid="red"> [9cer] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirimie Publicat Decembrie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 16, 2006 Witchie Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red"> Despre Andreiid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.