Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Gala laureatilor DC sau ... cei mai iubiti membri

Recommended Posts

M-am vazut si eu pe lista si m-am emptionat[il] Multumesc Eliza[flo].

Eu ii admir foarte mult pe moderatori care au dat dovada de fiecare data ca sunt trup si suflet alaturi de DC. [flo]

"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

www.funscience.ro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Ana Stroe

Witchie [flo] sufletista careia i se datoreaza topicul despre copii deosebiti, si nu numai. toate mamicile din Romania de pe topicul despre copii deosebiti, care au de darimat prejudecatile unei societati [asia]sa o ajutam pe Emmahttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

id="quote">id="quote">SubscriuWitchie [flo]Si pentru toate mamicile cu copii deosebiti : sunteti extraordinare [asia].Iar pentru Papadie o multime de [pup] si [flo]Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )______________________________________________________"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"______________________________________________________ PERLELE RUTICAIid="red"> RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">POZEid="red">Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Si eu am o lista luuuunga, dar pentru ca nu vreau sa omit pe nimeni, le multumesc din suflet, tuturor celor care ne-au fost si ne sunt alaturi, fie doar si cu o incurajare sau cu o vorba buna. Stiu ei, care sunt acei membrii. [;)]

Aveti respectul si recunostinta noastra pt. totdeauna ! [asia] [flo2] [pup]id="navy">id="Comic Sans MS">

[*] Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi ! [pegeam] id="blue">
id="Comic Sans MS">

Nina, mami deid="blue"> [zana] Nina-Cristinaid="red"> (10.01.2002)

Diabet zaharat la copiiid="blue">, Copii din 2002, Copii capricornid="blue">

Scorpiutzeid="blue">
id="right">id="Times New Roman">id="size2">

Nu-mi vine sa cred ochilor! Sunt pe lista cuiva de preferinte! Vraji, mi-ai facut-o! N-am eu ce cauta pe o astfel de lista, pentru ca-s mult prea noua pe forum. Aici sunt foarte multi altii, vechi, buni la suflet, saritori, care merita sa fie la panoul de onoare. Eu multumesc adminilor ca mi-au dat ocazia sa contribui si eu dupa puteri la familia DespreCopii.

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

[hopsieu]chiar daca sunt Nou Venita,am si eu cateva persoane carora tin sa le multumesc ,pentru ajutorul neconditionat pe care m-i l-au oferit in situatiile dificile prin care am trecut.Deci:

id="left">SORINA_ALEXAid="limegreen">[MI-A FOST ALATURI IN TIMP CE STATEAM CU COPII IN CENTRU MATERNAL,OFERINDU-MI TOT CEEA CE AVEAM NEVOIE]
id="left">EMEE[CARE DE ASEMENEA ESTE ALATURI DE MINE MORAL]
id="left">BILUTA 28 [PENTRU LUCRUSOARELE CELUI MIC]
id="left">si nu in ultimul rand lui Jasmine[ca am pe ce pune calculatorul[:D]]
id="left">Va multumesc din tot sufletul![pup][pup][pup]id="green">

poze[blue]->id="size3">[blue]id="purple">id="size3">[zana]

In primul rand Felicitari pentru subiect![flo]

Off si eu am o lista tare lunga si mi-e foarte greu sa aleg.. toti imi sunteti dragi.

Totusi vreau sa multumesc:

Admin [flo] pentru TOT!

Ralucah, Anangel_lexi, Radu300 [flo][flo][flo] primii mei prieteni pe care mi i-a facut cadou acest forum!

Papadie, Witchie, Freia, Marius [bis][bis][bis][bis]

Guestus [flo] pentru ca ma distreaza de fiecare data!

Miresicile de 2005 pentru ca m-au suportat zilnic timp de un an![flo] (si inca n-au scapat![:D])

Si bineinteles sa nu le uit pe noile mele prietene de la Aspirante optimiste>20: Ancadragoman, Bubuleana, Ramonella, NanaMotoc, Gabitzu37, Olivia26, Rox_dox, Olim, Kriss79, Laura Ioana, Corinuk, Toma_lly.. [flo][flo]

Si nu in ultimul rand [flo][flo][flo] pentru toti membrii acestui minunat forum!

[pup] de la Biby

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

id="red">

Biby [floare3]

In asteptarea...fetitzei meleid="red"> [9cer]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...