Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gala laureatilor DC sau ... cei mai iubiti membri

Recommended Posts

Daca subiectul asta ar fi existat acum catva timp in urma, sincer, nu as fi avut nimic de comentat, as fi citit ce au scris ceilalti membrii DC si mi-as fi vazut de treaba.

Insa, de putin timp, am cunoscut pe cineva pe DC care,intr-adevar, merita tot respectul pentru ceea ce a facut si face in continuare pentru sufletzelul (SARA-MARIA) pe care l-a salvat si pentru parintzii Sarei. Acest "CINEVA" e WOMEN13id="red"> (nasha pungasha).

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere multa sa duci tot greul care iti apasa umerii.

lauraspeedy

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am vazut ca sunt si eu printre cei nominalizati.Eu nu fac nimic mai mult decat sa va spun durerea unei mame, sau mai bine zis povestea .

Eu as nominaliza pe toti cei care ne incurajeaza atunci cand ne este greu, pe cei care ne sfatuiesc atunci cand nu stim cum si ce sa facem, pe toti cei care sunt alaturi de noi si se roaga pentru noi!Nu mi-ar ajunge cat ar trebui sa scriu, nu as vrea sa omit pe nimeni!

Toti sunteti minunati!Un gand bun in ajun de Craciun!

Redati-mi viata!id="red">id="size4">

Putin cu putin se aduna marea...id="red">[ruga]

quote:Originally posted by silvi_2005

Imi permit sa fac si eu o nominalizare Cristina 26id="red">. Am admirat f mult povestea acestei femei luptatoare [flo] sarcina usoara ii doresc inca o data si tot binele din lume. Toti sunteti niste oameni deosebiti si ma bucur ca va cunosc. Silvi si bebe Alain 19.01.2006

id="quote">id="quote">Ma alatur si eu aici pentru cristina_26..Ma simt mai mult decat onorata ca am cunoscut-o si pot spune ca am invatzat de la ea enorm in acest an..O adevarata lectie de viatza prin puterea si omenia ei....Un gand bun pentru toti cei care formeaza "desprecopii"[si-eu].Si da ,recunosc:Sunt dependenta de voi![pegeam][cheers]Mircea si Annehttp://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/anemarie4u/my_photos

Eu as vrea sa o premiez pe primul loc pe:

SONI pt cat suflet pune si ceea ce face pt copiii din Italia[flo][flo][flo]

Pe locul doi:

DOINA BITA pt puterea si taria de a zambii in urma a tot ce ii ofera viata,felicitari draga mamica,sunt sigura ca pana la urma totul va fi bine![flo][flo][flo]

Iar pe locul trei:

Noi toti,membrii acestei comunitati si adminii care facem ca viata sa ne fie mai frumoasa in fiecare zi[flo][flo]

SARBATORI FERICITE!

[pegeam][*][aho][aho][aho]

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...