Pisicuta Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 id="red">id="size3">1. Mariaa 2. Mamaruta 3. Papadie id="size1">id="black">Veteranii stiu DE CE![flo] Pisicuta, mama lui [copil]Vladut & [copil]Raducu Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ionella3003 Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 ninab, naty, pufymic, witchie, tzuni, felis si toate celelalte "luptatoare" pe care le-am cunoscut pe forum... sunt onorata ca v-am cunoscut!... Ionela [9cer] si Alex[bonjovi] (DN 21.09.2004) Cu drag, MAMA Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ralcat Postat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2007 Ma bucur ca am gasit desprecopii, mi-am gasit prietene si surori de suflet. Ii multumesc lui blue_angel ca mi-a "vandut pontul" sa ma inregistrez pe site, ii multumesc lui bocanila ca mi-a marit familia cu o sora, 5 nepoate si'un nepot :). Ii multumesc lui rufus pentru ca pot afla si opiniile celeilalte parti intr-un cuplu, ii multumesc lui witchie pentru spiritul si scrisul ei de mare calitate. Si mai presus de toate, ii multumesc celui care a avut ideea site-ului, mare om, bravo. Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
rolo Postat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2007 Roxana 1975, pentru ca in calitate de sora buna ce e mi-a facut introducerea pe site. Apoi:Oana(tuchi), Simona (nana sim), Florina (baby boom), Cristiana (carrie), Creola, Corina (steaua), Ioana (romana 74), Raluca (ralucames), Svety, Erika (joszaerika), Adriana (ad_rianna), Gabi (gabri andrei), Roxana (roxanicea), Roxana (alexa ioana), mariana tache, pe care sper sa le si cunsoc live candva (pe cele pe care nu le stiu deja). rolo Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
rolo Postat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2007 Mea culpa. Am uitat s-o mentionez pe Tzuni, dovada vie a faptului ca exista femei frumoase, deshtepte si bune. rolo Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
lili Postat Ianuarie 9, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2007 PAPADIE !!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Aprilie Postat Ianuarie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2007 R U F U S.id="blue"> Intelepciune, moderatie,bun simt,sensibilitate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Maiotra Postat Ianuarie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2007 RUFUS TZUNI IONELLA3003 GEORGI75 SONI KATTY etc..... Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Angelica Petrescu Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 [cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
MissParker Postat Ianuarie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 13, 2007 Principesa [flo] Ca sa descoperi America, uneori e suficient sa pleci din Spania.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.