salma2005 Publicat Ianuarie 10, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 10, 2007 Ce cadou ii faceti propriului copilas, la prima sa aniversare? salma Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acina Postat Ianuarie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2007 O piscina gonflabila cu muuulte bile .Sper sa-i placa. Ca eu mor dupa ea. [*]Anca si [copil] Andrei(13.02.2006)[*] Pozele Noastre Buburuzul Mic Povestea Nasterii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2 Postat Ianuarie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2007 Masinuta mare de stat pe ea, calut, bicicleta cu 3 roti sau din acea de impins. Cred ca ceva mai mare si mai deosebit de jucarelele alea acceptate in limitele 6-12 luni. Cubul vorbitor de la Chicco eu il recomand, al meu de cand il are imita tot ce spune si cubul, canta si danseaza dupa el. Mai este de le Chicco ferma cu animale unde animalutete scot tot felul de sunete. Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.