Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nu suporta paturica

Recommended Posts

fetita mea in varsta de 1an si 3 luni,nu suporta sa fie invelita cu paturica.se trezeste si incepe sa planga sa i-au paturica de pe ea,asta daca nu reuseste ea sa si-o dea la o parte.

cineva mi-a spus ca ea a avut probleme cu fetita,ca a racit la rinichi din cauza ca se dezvelea noaptea.o fi adevarat?

cauzeaza mai tarziu.eu o culc cu body si pijama.

ege si[zana] arzu ege (30.09.2005)id="red">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Poate ii e cald, body+pijama poate fi prea mult. Incearca sa-i cumperi sac de dormit, sau facut la croitoreasa daca nu gasesti asa de mare in magazin. Dar sub sacul de dormit da-i numai body. Ce temperatura e la ea in camera? Chiar in seara asta vorbeam cu o mamicuta despre a nu infofoli bebelusul. Unii sunt de parere ca un copil are nevoie de o hainuta mai mult decat un adult. Altii spun ca de vreme ce au aceasi tempetarura a corpului ca si noi, il imbraci cum simti si tu ca e nevoie, mai gros, mai subtire. Eu nu sunt adeptul infofolirii copilului, si al meu copil in 2 ani de zile nu a fost niciodata racit. Dar, da, cand era micut si se dezgolea, de teama ca peste noapte va ramane descoperit ii dadeam sac de dormit. Dar numai bluzita sau body pe sub el.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

eu personal nu cred ca se poate "raci la rinichi" doar ptr. ca dormea fara paturica .Cred ca ori ii este cald ori pur si simplu nu o suporta.Fetita mea care are doi ani nu a dormit cu paturica pina de putin timp cind i-am explicat ca trebuie sa o punem ca sa tina caldut.Acum cind merge la culcare o cere ea ca sa-i tina "cadut" cum spune ea.Numai bine

Ingrid amore di mama

Noi am rezolvat aceasta problema luandu-i un sac de dormit..e super ok si nici nu mai stau sa ma trezesc de 20 ori pe noapte s-o invelesc

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 1 anisor, Revelion 2006

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

filmulet aniversar

nici Matei al meu nu doarme cu patura,are senzori cum glumesc eu,daca il invelesc se trezeste imediat.Eu una cred ca numai noi parintii vedem aceste lucruri cu:"a racit ca nu a fost invelit" sau alte alea.chestia este ca racesc pt ca sunt prea infofoliti si nu le este stimulat sistemul imunitar si apoi cand schimba aerul este normal sa aiba reactii.

Eu zic sa nu iti faci astfel de probelem.Al meu asa doarme de la 6 luni si pana acum a racit o singura data si asta in spital[:D]

Pozici cu noi

"Cronometrul" lunilor

La noi sacul nu a funtionat decat cand era mica si nu se foia atata. Acum nu sta nici cu paturica. O mai invelesc eu, ca doarme cu mine, dar de multe ori o gasesc dezvelita si dand din picioare ca ii este cald. E cu un body u manea lunga, antalonasi si fara sosete. Tot timpul e calda la maini si picioare (ca o mai verific dupa ce o gasesc dezvelita [biz])

Nu prea cred treaba cu rinichii, poate doar daca statea prea aproape de sol si o tragea de jos curentul.

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

David are aproape 4 ani si niciodata nu a suportat paturica...daca il inveleam noaptea se trezea si arunca patura...Si uneori il gaseam rece bocna (ca nici sosetele in picioare noaptea nu le suporta!!!) si nu a racit niciodata din cauza asta!!!Sac de dormit am folosit cand avea vreo 6 luni, dar nu a fost prea fericit asa ca l-am scos repede...Incearca sa o imbraci lejer, dar cu 2 bluzite in loc de una si cred ca asta e solutia!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontationid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloaga[cool] : varstaid="size1">, pozeid="size1">, D-ale lui David id="size1">

id="right">

Si noi am avut probleme cu patura. O imbracam ma gros, adica body, pantalonasi cu botosei (sosetele si le scotea!) si pijama deasupra. Erau relativ subtiri toate si tineam cam 24 de grade in casa. Asta pana am descoperit sacii de dormit, super inventie! Si asa am putut sa o las cu piciorutele goale in sac si sa tin mai rece in casa (21-22max.), temperatura la care doarme mult mai bine. Sa mai zic si de economia la caldura? [:D]

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...