Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cat se castiga in Romania

Recommended Posts

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=170530

mai bine ma apucam de cantat [bang] [bang] [bang]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Comentariu la un post de radio: Pasarin castiga cat Base. Dar Pasarin apare la o singura televiziune, in timp ce Basescu e la toate!!!

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

quote:Originally posted by daniella4

Comentariu la un post de radio: Pasarin castiga cat Base. Dar Pasarin apare la o singura televiziune, in timp ce Basescu e la toate!!!Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

id="quote">id="quote">1-0 Pasarin [:-)))]

quote:Initial creeata de tomecica

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=170530 mai bine ma apucam de cantat [bang] [bang] [bang]fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

id="quote">id="quote">da, sau de "actorie" gen Cosmina Pasarica sau Nicoleta Lucioasa[:D]Stiti vorba aia: cine lucreaza, n-are timp sa castige bani.Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

quote:Originally posted by Yael

Cum adica Andreea Banica 74.360 lei/luna [wow] si Basescu 5.000 lei/luna? 74,360 lei/luna = 21,850 Euro/luna

id="quote">id="quote">Da, Domne', nu renteaza sa fii presedinte!!!Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...