Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Carti preferate de micutii nostri !!

Recommended Posts

As dori daca se poate sa scriem fiecare cartea preferata de micutul nostru si in felul acesta sa ne inspiram unii de la altii.

Eu de exemplu recomand "Cartea celor mici cu Winnie Ursuletul" de la editura "EGMONT". Cartea are 2 povesti , citeva pagini interactive unde copilul recunoaste obiecte sau personaje,culorile,cifrele , poezioare pentru cei mici si desene minunate. Costa 32RON si fiul meu de 2 ani jumate o iubeste.

Liliana si Dani

Sara

Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica

Dan Mihai

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si noi avem carticelele cu Winnie ursuletul si in acest format dar si in alt format, mai mare, tot de la aceasta editura.

Diana acum prefera revista "Winnie si padurea celor 1000 de stejari" care apare lunar ...

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!

POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Pana nu demult preferata Mariei a fost Cenusareasa, de la Disney. Insa de curand l-am descoperit (de fapt Mos Craciun a facut-o [;)]) pe Bim, spiridusul intelept - apare lunar si are supliment educativ, si In lumea lui Tanu.

Stefu prefera Mama si puiul - carticica plianta cu animalute, prima carticica a Mariei.

Citire placuta!

Gratiela, mamica strumfilor [hippi] "Ayla" si [bonjovi] "Nunutz"

si Patrick este innebunit dupa "Cartea celor mici cu Winnie Ursuletul", este una dintre preferate. alaturi de ea ii mai plac: baby brainiac - o serie de carticele cu forme, culori si litere pentru pitici mici, "Alba ca Zapada" editia aia veche de pe vremea noastra [:)] si "Motanul incaltat"

Roxana

Andra prefera "Scufita Rosie" asa ca orice poveste i-as citi inainte de culcare, inevitabil incheiem apoteotic seara citind Scufita Rosie. (avem o carte in care povestile sunt relatate succint, cu multe imagini, in care pasajele "sangeroase" sunt transformate, astfel, in Scufita...bunica este ascunsa in dulap, nicidecum fazele cu taiatul burtii lupului si umplut cu pietre [;)])

Liliana& [comoara] Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!id="Comic Sans MS">id="navy">

quote:Originally posted by roxanaz

si Patrick este innebunit dupa "Cartea celor mici cu Winnie Ursuletul", este una dintre preferate. alaturi de ea ii mai plac: baby brainiac - o serie de carticele cu forme, culori si litere pentru pitici mici, "Alba ca Zapada" editia aia veche de pe vremea noastra [:)] si "Motanul incaltat"Roxana

id="quote">id="quote">Roxana, ce editura scoate alea cu baby brainiac?Ana adora alea cu animale care se pliaza, avem vreo 10 modele, alea de la disney cu desenu cat pagina si 3 randuri scrise, dar am gasit la editurile Crisan, Egmont, Unicart si Flamingo carti superbe pt. cei mici-mici. Pana in max. 3 ani le vad eu. Cei de la Flamingo au scos de putina vreme 2 carti cu animale, tot din carton, cu colturile rotunjite, absolut superbe, cam duble ca marime si grosime ca alea de se fac evantai, le-am luat ieri si Ana mea care are 1 an si 2 luni nu le mai lasa din mana. Oricum ea e "cititoare" inraita de la 4 luni cand a rasfoit prima carticia din aia de baie de ne-am crucit toti [alcool]Tot Flamingo are povestile originale HC Andersen, Fratii Grimm si multe altele pentru cei mai mari, in editii cartonate, groase, fara poze. Dar ma bucura ca sunt traducerile textelor originale si nu fel de fel de complilatii de 2 bani [xx(]Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...