liliana29s Publicat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 11, 2007 As dori daca se poate sa scriem fiecare cartea preferata de micutul nostru si in felul acesta sa ne inspiram unii de la altii. Eu de exemplu recomand "Cartea celor mici cu Winnie Ursuletul" de la editura "EGMONT". Cartea are 2 povesti , citeva pagini interactive unde copilul recunoaste obiecte sau personaje,culorile,cifrele , poezioare pentru cei mici si desene minunate. Costa 32RON si fiul meu de 2 ani jumate o iubeste. Liliana si Dani Sara Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica Dan Mihai Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliana29s Postat Ianuarie 11, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 Vad ca sa intrat pe subiect dar nimeni nu raspunde nimic. Copilasii vostri nu au carticele preferate ?? Liliana si Dani Sara Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica Dan Mihai Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviutza Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 Ba da. de regula preferate sunt cele ale lui mami,pe care nu are voie sa scrie. urmatoarea pe lista e activitati matematice pt grupa mica,unde trebuie sa incercuiasca diverse,sa spuna cate obiecte sunt in imagine etc. ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielac Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 si noi avem carticelele cu Winnie ursuletul si in acest format dar si in alt format, mai mare, tot de la aceasta editura. Diana acum prefera revista "Winnie si padurea celor 1000 de stejari" care apare lunar ... ________________________ Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori! POZE Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vilma Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 La noi, preferate de-a lungul timpului au fost: Ratusca cea urata, Frumoasa si Bestia, Frumoasa din padurea adormita. Acum, mai nou, Anca savureaza Nina-fetita celei de-a 6 luni iar Tudor e cu Artur-misterului nustiucui a lui Luc Besson. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfi2004 Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 Pana nu demult preferata Mariei a fost Cenusareasa, de la Disney. Insa de curand l-am descoperit (de fapt Mos Craciun a facut-o [;)]) pe Bim, spiridusul intelept - apare lunar si are supliment educativ, si In lumea lui Tanu. Stefu prefera Mama si puiul - carticica plianta cu animalute, prima carticica a Mariei. Citire placuta! Gratiela, mamica strumfilor [hippi] "Ayla" si "Nunutz" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 si Patrick este innebunit dupa "Cartea celor mici cu Winnie Ursuletul", este una dintre preferate. alaturi de ea ii mai plac: baby brainiac - o serie de carticele cu forme, culori si litere pentru pitici mici, "Alba ca Zapada" editia aia veche de pe vremea noastra si "Motanul incaltat" Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliac1 Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 Andra prefera "Scufita Rosie" asa ca orice poveste i-as citi inainte de culcare, inevitabil incheiem apoteotic seara citind Scufita Rosie. (avem o carte in care povestile sunt relatate succint, cu multe imagini, in care pasajele "sangeroase" sunt transformate, astfel, in Scufita...bunica este ascunsa in dulap, nicidecum fazele cu taiatul burtii lupului si umplut cu pietre [;)]) Liliana& [comoara] Andra-Maria Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morgano Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 quote:Originally posted by roxanazsi Patrick este innebunit dupa "Cartea celor mici cu Winnie Ursuletul", este una dintre preferate. alaturi de ea ii mai plac: baby brainiac - o serie de carticele cu forme, culori si litere pentru pitici mici, "Alba ca Zapada" editia aia veche de pe vremea noastra si "Motanul incaltat"Roxanaid="quote">id="quote">Roxana, ce editura scoate alea cu baby brainiac?Ana adora alea cu animale care se pliaza, avem vreo 10 modele, alea de la disney cu desenu cat pagina si 3 randuri scrise, dar am gasit la editurile Crisan, Egmont, Unicart si Flamingo carti superbe pt. cei mici-mici. Pana in max. 3 ani le vad eu. Cei de la Flamingo au scos de putina vreme 2 carti cu animale, tot din carton, cu colturile rotunjite, absolut superbe, cam duble ca marime si grosime ca alea de se fac evantai, le-am luat ieri si Ana mea care are 1 an si 2 luni nu le mai lasa din mana. Oricum ea e "cititoare" inraita de la 4 luni cand a rasfoit prima carticia din aia de baie de ne-am crucit toti [alcool]Tot Flamingo are povestile originale HC Andersen, Fratii Grimm si multe altele pentru cei mai mari, in editii cartonate, groase, fara poze. Dar ma bucura ca sunt traducerile textelor originale si nu fel de fel de complilatii de 2 bani [xx(]Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 Matei e fanul cartilor de la Ed. Crisan (bine, ca lui mami i-au placut initial si i le-a cumparat ), le avem aproape pe toate si sunt super! Claudiaid="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.