Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Produsele CALI VITA ??!?!

Recommended Posts

Buna fetelor ,vin si eu cu o mare problema , ce sti-ti si ce ati auzit de astfel de produse CALI VITA ? Eu am citit pe net de ele si m-a mancat undeva sa imi comand un produs pt. slabire si acum cam regret, nu stiu de ce dar nu prea am incredere.Ei precizeaza ca sun fff bune , ca sunt din plante si bla bla bla.

Astept cu nerabdare sfaturile voaste , poate aveti pe cineva din colegi , neamuri care au luat asa ceva, sa-mi spune-ti si mie daca e bine ce am facut sau nu.[bang] [q] [q] [q] [q] [q]

Va multumesc din suflet si va[pup]

annes

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pot sa va dau si eu niste informatii daca va sunt de folos.Mama cumnatei mele avand niste probleme foarte grave de sanatate,si in urma unor operatii fiind foarte slabita,a auzit de aceste produse,si a zis sa incerce.Vreau sa va spun ca este foarte multumita de rezultate(ceea ce se vede si cu ochiul liber),nu putea dormi noaptea de mai multe luni,iar in urma tratamentului de la Calivita a reusit sa doarma dupa 4 zile.Eu zic ca e o performanta.Tot la ei s-a si diagnosticat prin bio-rezonanta,afland in cele mai mici detalii despre toate problemele de sanatate,si la ce este afectiuni este predispusa.Soacra mea la fel,s-a diagnosticat,si ia si tratament.Cand am auzit asa,am zis ca vreau si eu sa incerc.I-am luat sotului meu care e fumator,ceva pentru curatarea cailor respiratorii,pilule pe care le ia de vreo 4 zile.Vreau sa incerc sa iau si eu ceva pentru dezintoxicare,ceva pentru mentinerea greutatii,si niste vitamine pentru fetita mea.N-am ajuns inca sa le comand.Mama cumnatei mele mi-a dat niste pliante ,lista cu produse si preturi.Daca aveti si voi alte informatii,as fi interesata si eu.

Va [pup],

Ameea

da si eu am auzit de siropul NONI, am citit chiar in formula as despre el si cica este miraculos in multe afectiuni si mai ales cancer si prevenirea lui,alergi de tot felul, ridica imunitate si multe altele,cred ca sunt bune , nu stiu ce sa zic.

Poate mai aud ceva pareri de la voi si ma conving.

Va [pup]

annes

eu vreau sa iau Acidophilus dar nu am avut curaj pina acum. adica nu am reusit sa iau contact cu firma, dar acum cred ca trec la fapte...

as merge pe varianta vazut-placut-luat ca am oroare de colete postale + drumuri la posta ! si as vrea sa stiu daca exista cineva care distribuie aceste produse in Galati.

multumesc

Eu am luat dar, din pacate , as putea spune ca nu s-a vazut nici un efect. Si m-am dus intai de m-au diagnosticat cu aparatul lor de biorezonanta si mi-au recomandat o intreaga schema de tratament.Si am zis ca trebuie macar sa le incerc o tura pe toate, chiar daca am dat un carutoi de bani. dar...efectele nu au aparut pe niciuna din laturile tratate. Poate sunt eu mai...insensibila la ele...[?]Le-am luat o perioada de 3 luni.

Pe de alta parte, prietena mea a fost multumita de efectul siropului Noni la copil( nu foarte ). Asa ca parerile pot fi tare impartite...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...