Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vaccin antigripal la un an si jumatate?

Recommended Posts

salut.am o fetita de un an si jumatate, care in urma unei interventii chirurgicale frecventeaza un centru de copii unde face kinetoterapie.de cand cu sezonul rece, speriata de o raceala care pt ea ar fi si periculoasa, am discutat cu pediatrul despre o vaccinare antigripala.am cerut si parerea chirurgului care a operat-o, si acesta a fost de acord, dar pediatrul nostru ezita.mi-a adus vaccinul, dar tot ma amana.oare de ce?

stie cineva daca e indicat sau nu sa faci vaccin antigripal la copii asa mici?

eu cred ca ar proteja-o de o posibila epidemie acolo in centru, dar ma pune pe ganduri pediatru.cine stie ceva sa-mi spuna si mie.

va dorim numai bine.[:I]

mihaela si ada(14.07.2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi i-am facut vaccinul baietelului nostru de 2 ani .Nu a avut nici un fel de reactie adversa la vaccin si pana acum am scapat de raceli.

Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

La recomandarea pediatrului din Canada David a facut prima data vaccinul antigripal la 8 luni. N-au existat reactii adverse si se pare ca a fost si eficient. Anul acesta insa ne-am mutat in Olanda, iar medicii de aici sunt mai rezervati in ceea ce priveste vacccinarea. Doctorul de familie n-a considerat ca ar fi necesara, asa ca noi, ca sa fim cu sufletul impacat, mai ales ca acum copilul merge la gradinita, i-am facut vaccinul in Romania. Prefer sa fiu eu linistita si sa il feresc de boala atat cat imi sta in putere. Tinand cont ca lui David i-a folosit, mi se pare o idee buna si o recomand si altor mamici.

Zoe si bb David

suntem gand pe gand, dar ma enerveaza la culme pediatru , ca ezita.pe mine m-au speriat tot felul de zvonuri cum ca ar face reactii adverse urate, si ar tine-o tot intr-o raceala o saptamana, chiar doua.(chiar eu am patit-o acum vreo doi trei ani , dupa vaccinare am facut o gripa urata)insa acum m-am mai linistit.dar oare nu e prea tarziu sa-l fac acum?

mihaela si ada(14.07.2005)

Mai cere parerea si altui pediatru..sau intreaba-l pe actualul de ce tot ezita...dicuta cu el deschis.

Noi nu am avut probleme si ca adulti ne-am vaccint an de an, iar pe junior ti-am zis deja ca l-am vaccinat si a fost ok.

Exista riscul sa apara reactii adverse, dar in cazuri rare si oricum sunt mult mai reduse ca intensitate decat o gripa in sine.

Decizia oricum iti apartine...succes si tine-ne la curent.

Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

Eu sunt pro granule homeopate pentru ca nu exista nici un fel de riscuri si nu dau reactii neplacute. In decembrie, unui copil de 4 anisori i s-a administrat un astfel de vaccin, in urma caruia a intrat in coma. Dupa ce a fost tinut la aparate o perioada, in cele din urma a decedat. Se pare ca a facut o anumita alergie la respectivul vaccin. Dr. Streinu -Cercel am inteles ca astepta rezultatele necropsiei pentru a le spune mai multe amanunte celor din familie. Te tin la curent.

ce fel de granule i-ai dat?eu am incercat un fel si nu mi s-au parut eficiente.sau poate nu le-am administrat corespunzator?

vaccin nu cred ca am sa-i mai fac. pentru ca imediat e gata si luna ianuarie si nu cred ca mai are sens, pt ca incepe sa-si faca efectul abia dupa doua trei saptamani.

dar granulele astea sunt bune ca tratament, sau au doar rol preventiv?

sa fiti sanatosi

si multumesc[copil]ada si mamica ei

Anul trecut i-am dat teucrium marum si natrium muriaticum, dupa o schema de tratament recomandata de d-na dr. si am trecut iarna OK.Anul asta i-am dat oscillococcinum cata un tub doza pe saptamana inca de cand a inceput anotimpul rece, iar daca am intuit ceva simptome de inceput de viroza i-am dat imediat.Ar trebui consultat medicul ei.Rares nu a racit deloc nici anul trecut, nici anul asta.

Buna

Si eu i-am facut ficei mele vaccin antigripal la doar 9luni, l-am facut la recomandare dr pediatru de la spital care o cunostea pe fica mea si stia de imunitatea ei aproape de inexistenta, nu a facut reactii adverse si nu a mai racit . Insa si eu daca as stiu un homeopat bun as incerca si asta desi si eu ii dau zilnic imunobaby si saptamanal o doza de oscillocociunum.

Sanatate!

quote:Originally posted by danig

Eu sunt pro granule homeopate pentru ca nu exista nici un fel de riscuri si nu dau reactii neplacute. In decembrie, unui copil de 4 anisori i s-a administrat un astfel de vaccin, in urma caruia a intrat in coma. Dupa ce a fost tinut la aparate o perioada, in cele din urma a decedat. Se pare ca a facut o anumita alergie la respectivul vaccin. Dr. Streinu -Cercel am inteles ca astepta rezultatele necropsiei pentru a le spune mai multe amanunte celor din familie. Te tin la curent.

id="quote">id="quote">Groaznic...sa ne tii la curentMia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...