mary_ary Publicat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 11, 2007 Buna, Ariana are 1 an si 3 luni. Pediatra mi-a spus ca pot sa-i dau de 2 chiar 3 ori pe saptamana. In ce fel i preparati oul? In ziua in care i dati ou, i mai dati si carne? Se poate da ou la micul dejun? Mersi pentru raspunsuri, mary si gogoasa mica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky25 Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 salut si sa creste-ti mari.eu ii dau fetitei mele care are un an jumate un ou aproape zilnic.ajungem cam la 5 oua pe saptamana.eu ii dau dimineata fiert.ei ii place sa fie tare, dar cateodata il las si mai moale si atunci il mananca cu miez de paine(galbenusul).dar intai incearca sa vezi daca nu e alergic copilul la oua.si daca se poate sa-i dai oua de casa cat mai proaspete. va pupam si sa va fie de bine anticipat. mihaela si ada(14.07.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 Te rog citeste aici: Meniuri la diverse varste", intrebarea a mai fost pusa de 2-3 ori. daca mai ai intrebari se poate discuta tot la acel subiect. multumesc pentru intelegere! Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.