miria_cristina Publicat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 11, 2007 Fetele, desi nu sunt gravida am pofte![alcool] Cred ca am ramas dupa sarbatori cu apetitul open.[:D] Nu stiu nici o reteta buna de prajituri facute din malai, dar am mancat mai demult si stiu ca erau parfumate si bune. Voi stiti? Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koalitza Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 PRAJITURA CU MALAI Ai nevoie de : 2 cesti malai, 3 cesti lapte, 5 linguri ulei, 3 linguri zahar, 100 g branza de vaci, 2 plicuri zahar vanilat, sare, 1 lingurita bicarbonat. Amesteci laptele cald cu malaiul si-l lasi deoparte o ora; adaugi apoi un praf de sare, bicarbonat, uleiul si zaharul. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, unsa cu ulei si presarata cu faina. Coci prajitura in primele 5 minute la foc mare, apoi dai focul mic pentru o ora. Dupa ce prajitura s-a rumenit, o scoti din cuptor, o lasi sa se raceasca si o tai bucati. Amesteci apoi branza de vaci cu zaharul vanilat si decorezi cu crema obtinuta bucatile de prajitura. Prajitura e mai buna cat e calduta. Este o reteta pe care o am de culinar, am incercat-o mai demult si mi-a placut. Koalitza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 Am s-o incerc si eu. Multumesc frumos! Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Ianuarie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2007 si eu am sa incerc reteta.Suna tare bine si cred ca e[pofta][pofta] Multumesc[pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.