amironeanu Publicat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 11, 2007 Buna! Sora mea are un bebe de doua luni si are febra 38,8, o doare gatul, muschii, are frisoane, probabil un inceput de gripa. Intrebarea nostra este poate alapta in continuare? I-a paracetamol si atit deocamdata, dupa nastere a avut ceva probleme si a trebuit sa i-a antibiotic, dar dr. i-a spus ca poate alapta in continuare. Acum, cu febra, ce sa faca? Multumesc mult! Pupici, Andrea [gravi] si Stefania [zana](13.08.2004) Poze Stefi mai vechi si mai noi [cit] O poveste despre o raza de soare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 Sa alapteze linistita. Asa am patit si eu si asta a fost sfatul pe care l-am primit. Poate lua si antibiotic care e permis in timpul alaptarii dar numai la sfatul medicului. Claudiaid="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Ianuarie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2007 Sa alapteze, eventual sa-si puna masca. Eu am alaptat cand eram racita fara masca si bb nu s-a molipsit. Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Cresc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.