Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

UE cica - aeroportu Bucuresti

Recommended Posts

Am deschis acest subiect ca sa va povestesc ce a patit astazi barbatul meu la aeroport in Bucuresti vrand sa plece spre Londra: arata omul buletinul si ofiterul incepe: ca de ce n-ai pasaport, etc... ca tu probabil esti vre-un smecheras cu interdictie si vrei sa iesi cu buletinul, bla-bla, al meu i-a raspuns frumos ca este legal sa circule cu buletinul, etc... la care nenea "hai ca te las asa, dar vezi magazinele alea de parfumuri? Du-te si ia un Chanel si lasa-l la Tili (si ii arata spre unul de la securitate). Al meu era sa faca stop cardiac... din pacate nu avea timp sa mearga sa faca reclamatie si sa piarda avionul, etc... Deci nu mi-a venit sa cred ca pe aeroport in Bucuresti se poate intampla asa ceva... A trecut mai departe in zona de asteptare si s-a facut ca nu s-a intamplat nimic... nici ala nu i-a mai zis nimic... oricum murea de ciuda ca nu a avut un reportofon la el...Cica suntem tara europeana... halal...[xx(]

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.id="size1">id="navy">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Normal era sa aiba pasaportul la el. Ma si mir ca l-a lasat fara! Noi am plecat anul trecut in Spania cu avionul (din Germania) si am avut toti pasapoartele cu noi si au fost controlate (la plecare, ca la aterizare in Spania nu ne.a intrebat nimeni nimic.

PS. Poate is de moda veche dar cand plec din tara iau pasaportul cu mine, indiferent ca merg doar pana in Franta ( la o ora de noi)

PS2. La subiect totusi ;) , e inredbil ca respctivul chiar a cerut un parfum! In conditiile astea are probabil un dulap intreg acasa...Adevarul e ca vamesii si toti amploaiatii aia nenorociti de la frontiere au cam ramas fara craca sub fund, vai CE BINE imi pare!!! [bis][bis][bis]

Laura cu LARA si

Surpriza[comoara]

Deci avea si pasaportul la el... dar daca legea zice ca poti sa te plimbi cu buletinul... de ce sa nu o respectam? De ce e mai normal cu pasaportul? Si daca omul ii spunea frumos motivul pt care vrea pasaportul il dadea ca nu avea nici o problema... de fapt e prima data cand iese din tara...Faza e intamplata ieri la ora 9 pe aeroportul Henri Coanda...Probabil a fost o "gluma"... dar oare din cati trec pe zi nu e nimeni care sa nu fie informat si sa tina la gluma? Omul isi incearca norocul...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.id="size1">id="navy">

Dupa aceasta intamplare s-a gandit sa arate pasaportul la Londra... si la tinut o gramada sa verifice in calculator de ce avea o stampila cu un refuz de viza de la ambasada de anul trecut....id="size1">Deci, pana o sa fie totul asa de roz cum povestesc astia la stiri, ca mergem aratam buletinul la vama si ne spune drum bun mai e...

Nu cred ca e cazul sa folosim eufemisme cu asemenea specimene. Nu cadouri. SPAGI! De multe ori luate de la oameni intimidati, care de fapt nu aveau nimic de ascuns. Caz in care se cheama abuz de functie, intimidare, furt, insusire de foloase necuvenite. Nu cadouri. Cadou este cand ii cumpar ceva unui prieten de ziua lui si o fac din proprie initiativa si cu placere. Ce bine imi pare ca majoritatea isi pierd painea si spagile! Macar atat, ca in mod normal ar trebui sa fie la inchisoare!

My life stinks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...