Medeea76 Publicat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2007 Astazi i-am dat fetitei mele iaurt de la Dorna, pentru ca era singurul pe care nu scria ca ar contine lapte praf, chimicale etc. A mancat fara prea multe mofturi, deci cred ca o sa-l accepte fara probleme. Intrebarea e: am voie sa-i dau iaurt? (implineste 6 luni pe 17 ianuarie). Si daca da, de la ce firma? Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 Eu zic ca are voie pentru ca este deja maricica. Ei i-am dat: Dorna, Milli, Prim, Campina. Si toate i-au mers. De fapt, m-am ferit de Danone doar. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2 Postat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 Poti sa ii dai iaurt, si il poti combina cu cereale (Bubu meu manca mult cu Cereale de biscuiti de la Milupa) cu biscuiti, sau fructe. Am auzit si eu ca cel mai bun ptr bebe ar fi Campina, natural. Noi suntem profilati pe Milli. Cat despre Danone (Danonino) papam ocazional, dar sunt multe pareri por si contra pe aici pe forum. Sa aveti pofta![flo] Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arghirmonica Postat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 Buna colega ..si noi incepem iaurt de azi,ca am implinit 6 luni.Noi luam de la Napolact ,care e cel mai simplu.Nu ma hazardez cu din alea sofisticate de care nu am auzit si nicidecum Danone.Acum ii fiecare zona sunt firme producatoare. Monica si bb Cristian Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 Iaurtul Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.