marimar Publicat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2007 Cine poate sa ma ajte cu o reteta de prajitura cu fructe, orice fructe, de preferinta prune, caise, nuca si bezea deasupra ?????[biz][biz] ------- Life's a journey, enjoy the trip ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koalitza Postat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 Uite http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13670. Aici este o prajitura care putin adaptata devine ceea ce-ti doresti. Koalitza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfi2004 Postat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 Natalia are o prajitura cu ciocolata, nuca si bezea. poate ca i-ai putea pune si fructe... Gratiela, mamica strumfilor [hippi] "Ayla" si "Nunutz" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfi2004 Postat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 Koalitza, am vazut reteta, e grozava! multumim pt link! [flo] Gratiela, mamica strumfilor [hippi] "Ayla" si "Nunutz" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koalitza Postat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 Cu placere. Sa aveti pofta buna! Koalitza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marimar Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 Cred ca asta e ce cautam, multumesc mult koalitza! Abia astept s-o fac ! ------- Life's a journey, enjoy the trip ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfi2004 Postat Ianuarie 18, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2007 Testata pentru azi! e un DELICIU! (am aruncat si cateva nuci printre fructe). Merita! Inca o data multumesc, Koalitza! [flo] Gratiela, mamica strumfilor [hippi] "Ayla" si "Nunutz" Stefu are 1 anisor chiar azi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.