Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ma ajutati cu un sfat?

Recommended Posts

Am fost foarte bolnava si am luat antibiotic adica ampicilina pastile ca injectii prea dureau.Asa si am facut o ciuperca jos din cauza lor ca sunt alergica.M-am dus la farmacie si i-am spus la tipa ce am patit si mi-a dat un tratament de 5 zile si a zis ca o sa-mi revin.Am facut trat.dar nu stiu de ce usturimea persista.Nici dragoste nu pot sa fac.Nu am nici o scurgere nimic doar usturime si citeodata un pic de mincarime.Ce sa mai iau?Sau ce sa fac , ca nu as merge la medic ptr atita.Mie asa de groaza sa merg la ginecolog [:(!].Astept niste sfaturi de la voi.

Mami de baieti:Costelus si Calin

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Chiar daca ti-e "groaza" mergi la ginecolg! Trebuie sa-ti faca o analiza a secretiei, sa vada despre ce e vorba si apoi sa-ti dea un tratament adecvat. Numai un medic poate sa faca asa, nu o farmacista sau fetele de pe forum, fara suparare. [:)]

Multa, multa sanatate! [pup]

Claudiaid="size2">

musai la ginecolog unde sa-ti faca un papa-nicolau sa vada exact ce este.tratamentul se face de ambii parteneri altfel degeabasi pauza de[xinpat].cel mai probabil este o candida,dar trebuie verificat.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos

LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Nu e nevoie de papanicolau pentru candida. Se face doar examenul secretiilor. Se trateaza si cu pastile (Flucovim 150mg - doza unica, pt ambii parteneri, sau Nizoral, dar la asta nu stiu exact doze si eu am facut la el toate efectele secundare posibile si imposibile asa ca nu-l recomand). Poti sa incerci si asta inainte de a merge la medic, daca te ingrozeste asa tare ideea. Plus n-ar strica niste bai de sezut cu coada calului si coada soricelului, daca ai rabdare sa le faci. Evident, fara sex pe perioada tratamentului. Sanatate!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

Chiar nu am facut dragoste in perioada asta ca nu am putut ptr ca ma ustura si apoi am fost pe ciclu.Nu stiu de ce se vindeca asa de greu.Ma gindeam ca sunt si trat.care sa le iau de la farmacie sa nu mai merg la medic da totusi daca te vede un ginec.e mai bine.Cind am mai avut tot asa de la antibiotic am fost la medic si nu a facut altceva decit sa-mi recomande niste medicamente nicidecum sa ma trimita la analize.Dar asta e.Multumesc ptr sfaturi.

Mami de baieti:Costelus si Calin

Eu am scapat de "jena" de dupa 2 ture de antibiotic cu unguent MECLON. Stiu, teoretic trebuie mers la medic dar eu nu am groaza, am insa o lene cronica asa ca am preferat automedicatia, pentru ca eram convinsa ca antibioticul era cauza.

Deci cred ca poti incerca si asa, e un unguent care are in compozitie metronidazol si clotrimazol.

Fuga la doctor...nu prea tine cu automedicatie.

Intre timp incearca si spalaturi externe cu ceai de pelin, din cate stiu are efect calmant, dar solutia ramane tot vizita la 'gine'.

Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

E sunt pe principiul automedicatiei ca am o incredere minima in medicina alopata.

Am avut de curand aceeasi problema dupa ce am luat augmentin pt o sinuzita.

M-am dus la farmacie si mi s-a recomandat o solutie sterila pusa deja in niste irigatoare de unica folosinta.Era o cutie cu vreo 6 dar nu am luat decat 3 ca erau scumpe. Din pacate nu mai stiu cum se numea dar stiu ca era italiana firma.

Dupa prima spalatura aproape ca m-am vindecat. Singurul inconvenient e ca ustura ingrozitor.

Farmacista mi-a spus ca in mod normal medicul cand prescrie un antibiotic prescrie si ceva antimicotic.

Extern mi-am dat cu Meclon.Si partenerul la fel.

Dar tot Tantum rosa cred ca e mai bun ca nu ustura.

Multa sanatate!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...