margas2005 Publicat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2007 Fetitei mele ii ies caninii(are gingiutele umflate)si de cateva zile face febra.Cand ii pun supozitor febra scade apoi revine.Nu stiu cate zile dureaza sau ce ar trebui sa fac. Va rog sa-mi scrieti despre probleme pe care le-ati intampinat voi. Pana acum nu a facut niciodata febra la iesirea dintilor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 Banuiesc ca are febra peste 38.5 daca ai zis de supozitor nu? Personal cred ca nu are legatura cu dintii, o febra care nu cedeaza la antitermice poate arata o infectie undeva in organism. Eu asa am patit cu Miruna inainte de sarbatori, aveafebra mare si nici un alt simptom, am crezut ca e de la dinti si cand colo era un pui de viroza..care s-a dat batuta doar cu antibiotice[bang]. Ti-as recomanda sa vezi totusi un medic ca sa stai linistita..poate are si un rosu in gat??? Sanatate multa! Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 1 anisor, Revelion 2006 povestea nasterii Mirunei filmuletze poznase 1 si 2 filmulet aniversar Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviutza Postat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 o stare de subfebrilitate(pana la 38) poate fi asociata cu dintii.daca e mai mare,nu! la medic cu copilul! ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaT Postat Ianuarie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2007 De la dinti nu face febra mare,si nu persista mult.Vezi sa nu fie un inceput de viroza,asa debuteaza uneori. Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005) Pozicile Alexiei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caramel Postat Ianuarie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 13, 2007 Parerea mea este ca legatura intre febra si iesitul dintilor este un mit. Poate nu-i adevarat 100%, dar copilul meu are toti dintii si n-a facut febra cand i-au iesit. Eu as cauta si alte cauze, macar sa fie de la dinti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuska Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 quote:Originally posted by caramelParerea mea este ca legatura intre febra si iesitul dintilor este un mit. Poate nu-i adevarat 100%, dar copilul meu are toti dintii si n-a facut febra cand i-au iesit.Eu as cauta si alte cauze, macar sa fie de la dinti!id="quote">id="quote">Nu e mit! Fetita mea cea mica a facut 40 din cauza dintilor, mai mult chiar si convulsie..... [xx(] asa ca........... (e adevarat ca at se gasisera 4 maselute sa iasa odata! )Oricum daca mai curge nasucu' sau ceva rosu in gat trebuie mers la doctor! Deci fi cu ochii pe ea![;)]*********************************id="orange">[;)]Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon">De la botezul Teodoreiid="maroon">Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon">Povestea nasterii Aneiid="red"> Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviutza Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Anuska si noua ni s-a intamplat, la 4 luni sa ne iasa doi dinti. si s-a lasat cu febra,numai ca,febra provenea din faptul ca aparuse o mica infectie in gurita. ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mary_ary Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Si noi am avut aceasi problema in preajma sarbatorilor de iarna. Nu ne iesea un canin sau doi, cum am auzit ca e normal ci 4 canini!!!!! A avut febra 39.4, iar Dr mi-a spus ca alta e cauza, pentru ca e prea mare tmperatura pentru a fi de la dinti! Dar cand s-a uitat in gurita mi-a spus ca e de la cei 4 canini care vor sa iasa deodata, gingia era inflamata, o durea numai cand o atingeai. Tratamentul a fost cu NUROFEN, iar seara daca temepratura era foarte mare sa-i pun si un supozitor. La Alexandra si-a facut efectul siropul. Este o legatura intre iesitul dintilor si temperatura, nici vorba de mit!!!!! E bine sa consulti si dr, pentru a fi sigura ca dinti sunt cauza! mary si gogoasa mica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenpit77 Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Si mie mi-a spus odata un medic neonatolog ca febra si iesitul dintilor nu are nici o legatura si cauza tr cautata in alta parte. Nici nu sti dupa cine sa te mai iei. Poate mergi si la un medic sa fi mai sigura. Multa bafta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
margas2005 Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Va multumesc pt. raspunsuri.Problema s-a rezolvat ,o mica viroza. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.