Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Banuiesc ca are febra peste 38.5 daca ai zis de supozitor nu? Personal cred ca nu are legatura cu dintii, o febra care nu cedeaza la antitermice poate arata o infectie undeva in organism. Eu asa am patit cu Miruna inainte de sarbatori, aveafebra mare si nici un alt simptom, am crezut ca e de la dinti si cand colo era un pui de viroza..care s-a dat batuta doar cu antibiotice[bang][bang]. Ti-as recomanda sa vezi totusi un medic ca sa stai linistita..poate are si un rosu in gat??? Sanatate multa!

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 1 anisor, Revelion 2006

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

filmulet aniversar

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by caramel

Parerea mea este ca legatura intre febra si iesitul dintilor este un mit. Poate nu-i adevarat 100%, dar copilul meu are toti dintii si n-a facut febra cand i-au iesit.Eu as cauta si alte cauze, macar sa fie de la dinti!

id="quote">id="quote">Nu e mit! Fetita mea cea mica a facut 40 din cauza dintilor, mai mult chiar si convulsie..... [xx(] asa ca........... (e adevarat ca at se gasisera 4 maselute sa iasa odata! [bang])Oricum daca mai curge nasucu' sau ceva rosu in gat trebuie mers la doctor! Deci fi cu ochii pe ea![;)]*********************************id="orange">[;)]Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon">De la botezul Teodoreiid="maroon">Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon">Povestea nasterii Aneiid="red"> Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red">id="size1">

Si noi am avut aceasi problema in preajma sarbatorilor de iarna. Nu ne iesea un canin sau doi, cum am auzit ca e normal ci 4 canini!!!!! A avut febra 39.4, iar Dr mi-a spus ca alta e cauza, pentru ca e prea mare tmperatura pentru a fi de la dinti! Dar cand s-a uitat in gurita mi-a spus ca e de la cei 4 canini care vor sa iasa deodata, gingia era inflamata, o durea numai cand o atingeai. Tratamentul a fost cu NUROFEN, iar seara daca temepratura era foarte mare sa-i pun si un supozitor. La Alexandra si-a facut efectul siropul.

Este o legatura intre iesitul dintilor si temperatura, nici vorba de mit!!!!!

E bine sa consulti si dr, pentru a fi sigura ca dinti sunt cauza!

mary si gogoasa mica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...