Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

"A da cu rosii"

Recommended Posts

Expresia asta am intalnit-o numai pe DC, probabil ca alternativa a "datului cu pietre", expresie a carei origine o stim cu totii. "Nu dati cu rosii!", "Astept rosiile!" sunt enunturi intalnite des pe forum. De unde si pana unde rosii? De ce nu altceva? Interesant[:D].

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de Cristina_C

Expresia asta am intalnit-o numai pe DC, probabil ca alternativa a "datului cu pietre", expresie a carei origine o stim cu totii. "Nu dati cu rosii", "Probabil o sa-mi iau multe rosii" sunt enunturi intalnite des pe forum. De unde si pana unde rosii? De ce nu altceva? Interesant[:D]Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002Cresc...

id="quote">id="quote">Superenervanta expresie. Da' incetatenita, cu rezidenta permanenta pe DC:))

pai expresia asta cel putin aici pe DC dateaza din paleolitic, asa... [alcool] adica imi amintesc ca exista deja si pe forumul vechi, primul forum...

cat despre origini, este foarte simplu: nu va amintiti, cand erati mici, era un joc sadic: stateam pe balcon, inarmatzi cu cateva rosii sau oua, si cand trecea careva cu care aveam cate ceva de impartzit, aruncam la tzinta... apoi ne ascundeam repede si priveam pe sub balustrada balconului 'reactziile'...

era ceva distractiv pt varsta aia, acum imi dau seama ca era doar o maaaare tampenie, asa ca ma rezum (rar, sper! [;)]) la sportul "arunca_cu_roshia_virtuala!"

va pup pe totzi... ne vedem la fiertu' bulionului! [:D]

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1">

quote:Originally posted by sirimie

Io cred ca se arunca cu rosii pentru a satisface nevoia de singe [:D]Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]Simona & Vladut (27 februarie 2005)Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photosAndrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">Despre Andreiid="red">

id="quote">id="quote">[:-)))]corect. ar trebui sa avem numa nickuri gen Bloody Merry 1, Bloody Merry 007, Blooderhood, Sangria, etc.

Expresie, dar eu am patit-o in urma cu cativa ani, cand ma intorceam de la facultate, intr-o plimbare pe jos. Cineva de la balcon a aruncat intentionat o rosie care mi-a trecut chiar pe langa umar. Am facut cativa pasi si a aterizat la 2 m de mine a doua rosie.

Cineva avea prea multe rosii acasa si se distra aruncand pe trotuar, dupa lume, cu rosii.

quote:Originally posted by adi2003

Expresie, dar eu am patit-o in urma cu cativa ani, cand ma intorceam de la facultate, intr-o plimbare pe jos. Cineva de la balcon a aruncat intentionat o rosie care mi-a trecut chiar pe langa umar. Am facut cativa pasi si a aterizat la 2 m de mine a doua rosie.Cineva avea prea multe rosii acasa si se distra aruncand pe trotuar, dupa lume, cu rosii.

id="quote">id="quote">pai nu era o practica veche sa se arunce cu rosii stricate la teatru cand spectatorii erau nemultumiti?daca zic prostii, dati mai bine cu rosii decat cu oua stricate ;-)Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Papadie, "nu da cu rosii", si sorry, dar eu nu imi verific mail-ul never evere, acu doar din greseala eram cu ochii pe messenger si am zarit mail-ul....si am postat 4 subiecte la generale[bang][bang], deci cam off topic dar parca se potriveste zicala putin.....

Da rapizi sunteti, postam subiectul, dadeam un refresh si subiectu` nu-i, de aia am crezut ca e vreo problema si am tot incercat.

Cer scuze moderatorilor......

tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/tyaa2002

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...