Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ZYMAFLUOR-pro si contra

Recommended Posts

Probabil multora dintre bebelusii vostri medicii pediatri le-au recomandat zymafluor.Si noi il luam cu stoicism zi de zi.As vrea sa va stiu parerile vis a vis de acest medicament.Noua ni s-a recomandat sa il luam pana ne iese dentitia definitiva.Stiti ce efecte negative are si ce se poate intampla daca se intrerupe tratamantul cu el? Va multumesc si astept parerile.Mai ales a mamicilor cu puiuti mai mari care au folosit mult timp medicamentul.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu il administrez cu stoicism si baietelului cel mare si celui mic. Ideea este ca de la bun inceput trebuie ca mama sa ia decizia : ori incepe sa-i dea si asta cam pana pe la 14 ani, ori nu ii da deloc si gata. O data inceput, nu se recomanda intreruperea. Poate avea loc o explozie de carii sau sa apara pete pe dinti. Rezultatele se vad mai tarziu ...cariile apar mult mai greu sau deloc...dantura e curata si rezistenta....in fine.

Eu am cules opinii...si pro si contra si am decis ca e mai bine sa le dau, mai ales ca la noi in tara apa nu est fluorurata.

Numai bine!

Denisa si comorile ei Alexandru si Luca

Io am ales sa nu ii dau ptr ca mi se pare groaznic sa il indop timp de 14 ani cu fluor. Si apoi..se va duce in tabere, in vacante, ce fac stau sa-i fac instructie sa nu-si uite fluorul zilnic???

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 1 anisor, Revelion 2006

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

filmulet aniversar

Da, am intrerupt. Zymafluor-ul pe care i-dl dadeam continea atat fluor, cat si vitamina D3. Dupa 2 ani n-a mai fost nevoie de D3 si pediatrul m-a intrebat daca vreau sa continui cu fluorul ( exista alt preparat) sau daca vreau sa nu-i mai dau deloc.

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Am decis sa incepem sa luam zymafluor de frica danturii cu probleme.daca e adevarat faptul ca picii mostenesc dantura parintilor atunci mi tare frica pentru Luca.Eu mi-am rezolvat problemele cu multe vizite la stomatolog(traiasca tehnica moderna)si nici tati nu se lauda cu o dantura perfecta.asa ca i-am dat de la inceput.Dar ma ingrozeste gandul de a-i da atatia ani.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

quote:Originally posted by bolgiumiki

Si ii dai fluor separat sau nu ii mai dai nimic? In cazul nostru nici nu stiu cat de eficace este pastiluta ca luam dizolvata in ceai.Luca nu stie sa o suga asa cum de fapt ar trebui.Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

id="quote">id="quote">Pai nu ii mai dau nimic. Se spala pe dinti cu pasta cu fluor si din jumatate in jumatate de an mergem la stomatolog sa se uite la dinti. Pana acum nu-s probleme.Cand ii gadeam Zymafluorul i-l puneam tot in ceai, dar nu intr-iun biberon intreg ci, pisat, doar intr-o lingurita cu ceai ca sa fiu sigura ca il ia pe tot. Cred ca trebuie luat pur si simplu, nu stiu daca-i mai eficient sa-l suga sau sa-l rontaie.Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002Cresc...

Eu am ales sa nu ii dau pentru ca am citit ca in momentul in care intrerupi administrarea lui e posibil sa-i apara carii. Nu stiu cat e de adevarat, dar sfatul meu e ca daca ai inceput e bine sa continui pt. ca nu sti ce se poate intampla si nu merita sa risti.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...