Flr Publicat Ianuarie 13, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 13, 2007 dragutelor fetitelor am si eu intrebare(normal)merg la el de o perioada buna nu zic cate drumuri pt ca nu sunt din capitala dar astea nu sunt decat amanunte,sunt la faza de stimulari am luat clomifen cate 1 past 6 luni de 3 luni am marit doza la 2 past dar fara nici o pauza acum urmeaza sa fac IA dar ma tot gandesc e normal fara pauza ca ard pana merg la el sa-l intreb voi ce ziceti pupici mari si mici[bonjovi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gudinde Postat Ianuarie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 13, 2007 Ai facut 6 luni de stimulare FARA PAUZA? [:0] INCREDIBIL Tu mai ai endometru????!!!! Stimularea nu se face mai mult de 2-3 luni consecutive pt ca distruge endometru. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flr Postat Ianuarie 13, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 13, 2007 am facut 6 luni cu o sigura pastila,nici nu stiu ce sa mai zic o sa va spun ce imi zice si el cand o sa merg,apropos il chiama Ionescu Crangu stiti ceva de el ?va pupici dulci[cusca] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gudinde Postat Ianuarie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2007 Iubita, eu de tipul asta de stimulare in care se ia o singura pastila pe luna n-am auzit. Despre dr Ionescu Crangu nu as putea sa ma pronunt, dar daca zici ca vrei bb de ce nu te duci la un ginecolog specializat pe probleme de infertilitate? Oricum in locul tau mi-as pune niste intrebari. In cele 6 luni de stimulare ce s-a intamplat? Caci presupun ca ti-a monitorizat ovulatia ecografic. Ai ovulat? Cat a fost endometru? Si pe baza raspunsurilor sa vezi ce faci in continuare. Caci daca ai ovulat si endometrul era ok poate este o problema tubara. Daca nu ai ovulat poate tb stimulata ovulatia cu altceva. Si tot asa ... Succes. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flr Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2007 esti o scumpa ca ma scoti din ceata,credem ca ar trebui sa mai facem inca o spermograma,sunt cu toate rezultatele in regula si histero si tot ce este posibil am fecut am avut la inceputul anului trecut o sarcina oprita din evolutie si de atunci nimic nu stiu ptr care motiv nu raman mer la dr saptamana viitoare si cred ca voi face o inseminare sa vedem daca asa merge [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.