Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

hainele sport de firma

Recommended Posts

fetelor, eu sunt o impatimita a hainelor sport.Nu va spun cum imi umbla ochii dupa tricouri, bigmene, malete, bluze, sepci, slapi, posete , pantaloni scurti, lungi .Dar marea problema apare cand le vad preturile.[bang][bang]Imi vine sa mor ca la noi , in romania,se gasesc la preturi mari.Tot pe forum citeam ca in ungaria este un moll care practica niste preturi de invidiat la aceste tipuri de haine. Nu-mi permit sa ajung acolo, dar ...totusi...imi doresc sa port aceste haine la preturi mai mici. Stiti ceva de reduceri in Bucuresti?Sau de magazine care au puma, nike, etc...la preturi faine?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de fify

fetelor, eu sunt o impatimita a hainelor sport.Nu va spun cum imi umbla ochii dupa tricouri, bigmene, malete, bluze, sepci, slapi, posete , pantaloni scurti, lungi .

id="quote">id="quote">Scuze pentru off-topic, dar ce`s alea bigmene??? [alcool]*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~id="Book Antiqua">I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="Book Antiqua">

Preturile la adidas, nike, puma, killtec sunt similare cu cele din afara. Pt simplul motiv ca sunt de import! :D

Parerea mea: se merita. Mi-am luat o geaca de primava de la killtec si am purtat-o 3 ani, dar e atat de faina, incat sigur o mai port 3 ani. Si uzura nu se vede. Am dat pe ea 2 mil la vremea respectiva, dar sub 1 mil nu gaseam nik oricum.

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

lgireada, imi pare rau dar trebuie sa te contrazic...

quote:

Preturile la adidas, nike, puma, killtec sunt similare cu cele din afara. Pt simplul motiv ca sunt de import! :D

id="quote">id="quote">

Acest lucru nu este adevarat, este oarecum invers!!! Adica: preturile din Romania sunt NESIMTIT de mari si de multe ori marfa este din colectii mai vechi care in afara sunt deja la reduceri mari dar la preturi de colectii noi. Va dau un exemplu concret: sotul meu si-a cumparat acum vreo 3 saptamani din Austria o pereche de pantofi sport marca Nike cu pretul de 55 euro.....erau dintr-o colectie mai veche, intr-un Outlet.....aseara am avut surpriza sa vedem aceeasi pereche la magazinul Nike din Bucuresti Mall la pretul de 4 milioane (400 RON)....care inseamna aprox. 115 euro....Eu nici de frica nu as mai cumpara haine de firma din Romania....mai ales ca am ceva dubii legate de autenticitatea lor, am auzit multe povesti pe tema asta.

id="purple">

id="size2">

id="Comic Sans MS">

Iepumicid="red"> [iepu]

Pozici cu Iepi-Mici

Noi pozici cu Iepi-Mici

POZE FINLANDA

LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.id="red">

Preturile in Romania la aceste produse este cel putin dublu.

De exemplu anul trecut mi-am cumparat de aici (Italia) o pereche de adidasi marca Puma pentru care am platit 50 E , am mers in tara cam la o luna dupa aceea si culmea la magazinul Puma din Calea Mosilor pretul acelorasi adidasi era de 6.500.000 lei, deci mult mai mult decat dublu.Cu toate astea ma pacaleau ca este ultima colectie si de aceea costa atat de mult (de fapt erau din colectia de vara 2005 si nu 2006 cum imi spuneau ei)[bang][bang][bang]

dana popescu

Cata drepatate aveti in privinta preturilor !!!Azi am colindat putin magazinele si ..am avut marea surpriza sa gasesc reduceri de 20-30% incepand cu data de 14.o1 ...la mai toate firmele sport.Culmea culmilor a fost ca nu am gasit ceva frumos care sa-mi placa. Ok, am gasit tricouri la pretul de 89.99 dar erau culori terne, erau negre.Mai bine spus erau urate si materialul lasa mult de dorit. Concluzia?Tare cred ca sunt facute oriunde si ca nu sunt originale. Acum nu vreau sa generalizez, dar unele firme ca adidas sau reebok au niste materiale ordinare. Scuzati-mi va rog sinceritatea.Nu sunt toate asa.In alte tari..cum ar fi austria sau italia ...se gasesc tricouri la 15 euro maxim, bluze de dama cu maneca lunga la maaaaaxim 18 euro, iar la noi te chelesc astia, nu gluma. Si culori faine, ce materiale, ce modele super.

Salutare,

Eu cred ca in Romania preturile sunt egale cu cele din strainatate, cu exceptia perioadelor de reduceri. Eu sunt in Belgia si pot sa va spun ca Nike si altele de acelasi tip sunt in jur de 40 euro pe hanorac, 18 Euro doar maieurile sau tricourile subtiri. Sunt insa mai multe reduceri si poti sa le iei mai ieftin.

M

Moira, tocmai asta e problema mea, ca nu te poti atinge de ele nici macar cand sunt la reducere.Acum sunt un pic happy, deoarece au inceput reducerile. Sunt cam 30% reduse unele produse. Ma intreb daca au ineput si in bucuresti , ca as face un drum nu-i problema.Dar in afara de magazinele mari, unde ma indrumati fetelor?Ce magazine mai stiti in afara celor din mall-uri sau unirea?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...