alina2007 Publicat Ianuarie 13, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 13, 2007 Imi poate spune si mie cineva de ce ai nevoie pt la spital? [copil] alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzitziri Postat Ianuarie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 13, 2007 Alina, cred ca depinde si cauza pentru care te internezi, cat timp stai,daca intentionezi sau nu sa mananci mancare din spital....cred ca daca dai putin mai mult detalii se poate sa primesti si un raspuns cat mai util. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Ianuarie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 13, 2007 Banuiesc, dupa emoticonul atasat, ca e vb de internarea in maternitate.... Daca nu gresesc cumva!id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [*][*][*] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina2007 Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2007 E vorba de maternitate.Nu stiu sigur ce imi trebuie. alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinamoro Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 AICIid="red"> poti citi multe despre bagajul pentru spital. Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red"> (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> (11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze 1, poze 2id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.