Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Carti despre copii,o idee va rog

Recommended Posts

Buna dragele mele

Eu nu mai locuiesc in romania,de vreo 4 ani,intre timp am nascut o minune de fetita.

Am rugat-o pe mama sa-mi cumpere niste carti de povesti ca sa-i pot citi seara,si niste carti despre cresterea si psihologia copilului

Mi-a zis ca sunt o groaza de tot felul si nu prea stie pe care sa le ia,care sunt mai bune

Asa ca acum vin cu rugamintea la voi,prietenele mele,daca puteti sa-mi dati si mie niste titluri sau ce carti aveti voi si vi s-au parut bune

Ca eu am cautat pe net,dar nu am gasit mare lucru,mai mult reclame

si sunt asa de multe chiar nici nu stiu care sa cred ca este buna

Am auzit de Dr Spock daca unele dintre voi ati citit acestea carte merita

Va multumesc dragi mamici

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
In primul an de viata al copilului am consultat foarte mult Dr. Spock si "Mama si copilul" a sotilor Capraru. Aproape ca le-am devorat, desi au stiluri complet diferite,selectam si eu ce mi se parea mai potrivit pentru copilul meu. Dupa primul an de viata, am cam rarit-o cu cartile, trebuie sa recunosc, doar cand aveam nevoie de o informatie exacta mai cautam cartile, in rest, google.

Uite aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92054

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48257

Spock e mai buna decat Capraru(dar si din aceasta am multe de invatat). Uneori Capraru e depasit. Imi sunt utile amandoua avand in vedere ca sunt la inceput. Poate le gasesti in format electronic.

Va multumesc mult de tot pt ajutor,cat de cat am primit niste titluri,si acum am vb cu niste mamici,care poate ma vor ajuta trimitandu-mi cateva carti in format electronic(pt asta le multumesc)

Si as ramane recunoscatoare,eu am povestea(audio) cu Alba ca zapada pe cd,daca cinva doreste,sa-mi zica ca o voi trimite cu mare placere

Oricum va multumesc mult

Si daca mai aveti si voi povesti audio,si mi le puteti trimite si mie as fii foarte bucuroasa

va multumesc[grup]

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...