Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamica din nou la 39 de ani?

Recommended Posts

Am o mare dilema....am o fetita de 5 ani, am 37 de ani impliniti, un sot care ma ajuta in crtesterea copilului dar si probleme cu greutatea si uneori ma simt ata de obosita....Dar, nu imi vine sa renunt la ideea de a avea un al 2lea copil.

Voi cum vedeti problema aceasta? e cazul sa mai visez la bb2 saU RATIONAL ar fi sa renunt definitiv la idee? sunt prea matura pt asta??? cum vedeti voi chestia asta?

ag

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Diferenta de varsta dintre copii n-ar fi mare, nici varsta ta nu e asa de inaintata[:D], ai sustinerea sotului, va doriti amandoi inca un copil, deci il poti avea!

Presupun ca problemele de greutate inseamna niste kg in plus. OK, poti scapa de ele in 6 luni- 1 an inainte sa ramai iar gravida. Iti gasesti o dieta care ti se potriveste, si gata. De dragul lui bb2 o sa invingi si oboseala.

Succes!

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Si eu zic ca e foarte clar ca iti doresti bb2, asa ca nu mai sta pe ganduri.

In privinta greutatii, nu stiu cum sta treaba la tine, dar eu am luat 30 kg la prima sarcina si 20 la a 2a. Adica cand am ramas gravida cu Eric aveam 84 de kg, fata de 64 cand m-am maritat in 2003. Si anul trecut in iulie cand am nascut aveam 106. Eram URIASA[grasa] dar asta nu m-a impiedicat sa fac treaba toata sarcina si sa-l tin in brate si pe Eduard care era inca mic. Oboseam cam repede intradevar dar atat. Acum abia ma lupt cu datul jos...

Referitor la varsta chiar nu cred ca in ziua de azi e vreo problema. O prietena de familie a nascut de curand un baietel superb, la 38 de ani impliniti si deja se gandeste la bb2....

Realizeaza-ti visul, e minunat cu 2 copii si diferenta de varsta intre ei nu va fi prea mare dar suficienta ca fetita ta chiar sa te ajute si sa inteleaga.

Iti tin pumnii si iti doresc sa ne anunti cand bebe va fi la bord.[flo]

Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mamica luiid="Comic Sans MS">[bonjovi]Eduardid="Comic Sans MS">id="blue">(21.06.2004) si a luiid="Comic Sans MS"> [patut]Ericid="Comic Sans MS">id="blue">(13.07.2006)

Pid="blue">Oid="red">Zid="blue">Eid="red">id="Comic Sans MS">id="size4"> [foto]

de ce nu? E bine sa fie doi iar tu nu este de loc la o varsta nepotrivita pentru a avea copii. Iar cu diferenta intre bb1 si bb2 este chiar foarte buna, era mai greu daca erau mici amandoi. Si eu tot cand va avea fata mea 5-6 ani il voi face pe al doilea (daca imi rezolv problemele de sanatate) pentru ca e mai usor asa.

Sanatate si sarcina usoara daca te hotarasti!

Daca te deranjeaza kg in plus, fa repede al dolea bb si dupa aceea apuca-te de slabit. Asa am facut si eu:) Pe Robert l-am nascut cu 73 kg, cu Lili am ramas gravida la 74 de kg... deci aveam cam o tona in plus[xx(] Insa am ajuns doar la 80 kg in 9 luni, iar dupa ce am terminat alaptatul, am inceput sa tin cura de slabire. Puteam si mai repede, dar n-am putut sa-mi pun in cui pofta de dulciuri. Acum am ajuns la 58-60 kg.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...