Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

tador

Recommended Posts

sunt noua printre voi dar va citesc de ceva vreme. incerc de 3-4 ani sa "devin" mamica asa incat am trecut prin multe (laparoscopie, stimulare ovariana etc.). nu prea mai speram prea multe de la calea naturala. pe la inceputul anului datorita unor dureri persistente de cap am luat 3 pastile de tador si cateva de nurofen. surpriza s-a produs zilele acestea cand am avut certitudinea intarzierii ciclului coroborata cu rezultatele pozitive la 2 teste de sarcina (unul acum 3 zile si unul azi). problema care a aparut este ca pe prospectul de la tador scrie ca este contraindicat pe perioada sarcii si alaptarii. intrucat nu ma (mai) asteptam la asa fericire nu am citit prospectul (nici nu-l aveam, de fapt). INTREBARE: ce efecte poate avea faptul ca am luat acele 3 pastile de tador?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna mdohd,

Din cite stiu eu si ce am mai citit pe internet(nu mai stiu exact unde), in primele saptamini de la conceptie(2-3 - nu stiu exact cite) bebelusul este foarte rezistent si daca ceva nu il ucide atunci nici nu il afecteaza.

Deci daca bebelusul tau este bine acum poti sa stai linistita ca nu l-a afectat.

Cea mai periculoasa perioada pentru el incepe o data cu organogeneza(a doua luna de sarcina - 4 saptamini de la ultimul ciclu), si in aceasta perioada trebuie sa fii foarte atenta cu medicamentele.

Dar pentru linistea ta poti sa intrebi si doctorul.

Multa sanatate si tie si bebelusului tau!

Irinutza [gravi] 20+ [baietel]

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...