Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

varsta la care inghit obiecte

Recommended Posts

as vrea sa va intreb,cam care este varsta la care pericolul este maxim pentru inghitirea diverselor obiecte de dimensiuni mici?

eu intodeauna am fost atenta sa nu las la indemana obiecte mici..fetita mea care are un an si 11 luni,observ ca nu are inca aceasta tentatie,nu am vazut-o niciodata sa bage ceva in gura,daca nu este de mancare.

credeti ca pericolul a trecut,sau o sa inceapa mai tarziu?

Multumesc pentru raspunsuri.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Parerea mea este ca de acum inainte se intimpla trebuie sa stai cu ochii pe ea nonstop!

As vrea sa iti impartasesc una din intimplarile mele cu ocazia asta , cred ca baietelul meu avea vre-o 7luni si il tineam in carucior iar eu eram la masa (vorbesc dupa vremea lui ceasca unde nu aveam scaunele de bebei sau suzete periculoase erau din alea ieftine in care daca trageai de ea ii pleca manerul (cercul acela de la suzeta.) Deci cum stateam noi la masa aud ca baiatul s-a innecat si tuseste ma apropi de carut si vad ca maneareul de la suzeta a disparut, am crezut ca mor pe loc nu stiam ce sa fac am inceput sa ii bag degetul pe gat el plangea de mama focului si avea senzatie de voma eram cu mama da-i cauta manerul peste tot nici vorba de el, copilul nu se linistea si deci fugi la spital ca alta optiune numai aveam.Ajunsa la spital normal ca nu se vedea la radiografie ca e plastic, doctorul mi-a propus operatie pe loc dar fara sanse de a gasi obiectul or sa astept pana a doua zi sa vedem daca il elimineaza prin kk ,am ales a doaua varianta am mers acasa si da-i asteptare............ intre timp pt ca vedeam ca bebeul este destul de calm mama mi-a zis sa mai caut sa vedem daca nu cumva o fi undeva, poate da domnul sa il gasim si cautind noi asa am gasit inelul intr-unul din pantofii de la intrare , el a plans a zmuls inelul si l-a aruncat numai ca a fost pitit intr-un pantof, doamne ce bucurie a fost pe noi mai ales ca nu am lasat doctorul sa taie baiatul degeaba , va da-ti seama ce insemna asta sa il taie pt nimic.Oricum din ziua aceea am fost sigura ca numai pune nimic in gura si am fost cu ochii pe el ca pe butelie.

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...